Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl sevmedim oysam ben bayılmıştım (gıcıktan) x olmasını düşünmem lazım
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl hehe sıcak yöre insanı sıcak olar ama zenci deelim bende değilim
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl bu tatlı krizini tatlıya bağlar hallerini....sıcakkanlılığını ve abiliğini....
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl en güçlü antibiyotiklerden daha etkili olan tavsiyelerini sevgisini güneş gibi milyon kilometre uzakta bile olsa hissettirebilmesini sevdim.... ( sen estikçeye )
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl Cana yakın oluşunu sevdim.. en güçlü antibiyotiklerden daha etkili olan tavsiyelerini sevgisini güneş gibi milyon kilometre uzakta bile olsa hissettirebilmesini sevdim.... ( sen estikçeye ) biri doktorum...biri canım hastam.... sizleri çok seviyorum...şimdi bunu yazarken bi sebep düşünmüyorum.... ama sizi geçekten seviyorum....varlığınızı hissettirdiğiniz için de teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl kalbine işlemiş olan her resimde sevgi ve saygı var.... işte taurus abim seni bu sevgi ve saygınla çok seviyorum...bi de banaa ilk kelebeği sen demiştin.... -taurus abim- doktorum...sen de saygınlığınla ve tartışmalardaki sabrınla dikkatimi çekiyosun...hem bide bize katlanmıyo musun... artık ilgilenmiyosun ama.... olsun iyisin iyi kalbinde sende.... -kralx için-
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl Kalbini,cana yakınlığını,iyi niyetini,içtenliğini,samimiyetini, merhametini,dostluğunu,yardım severliğini...... :flowers: off yoruldum sevdiğim ne çok şeyi varmış bu kızın sabaha kadar saysam bitmeyecek :D
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl Utandım bak şimdi valla Yukardakinin beni hep böle şımartmasını sevdim Kardeştende yakın kardeşliğini sevdim... Doğumgünümde beni uyandırışını,yaptığı sürprizleri sevdim... Bende sevdiği herşeyin onda oluşunu sevdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.