Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl nesini seviyim bunun bea.... senin için de ben aynı şeyleri düşünüyorum.. dermişim.. aşıklar atışıyor topiğinde iyi döktürdüğü için seviyorum..
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl aslında onuda sevmezdinde biliyom neden sevdiğini... ama daha bitmedi....
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl biliyom neden sevdiğini... ama daha bitmedi.... nerden bildin?? devamı bekleriz... ayrıca anlamadım zannetme yeşil formalı heaa..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl toprağım bişey söyleyimmi ayakkabımın altına isim yasmayı unuttum ben nikahta birisi söyledide aklıma geldi ama çoktan nikah kıyılmıştı Allah seni tır yapmasın emi Nası unuttun gııss.. Ama aklından ilk kankin geçti demi.. Belli oluo zaten ik o sözlendi
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl üstekini tanımıyorumki,hiç karşılaşmadık..hele de kısır sözum felan yok
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl ufaklık halini sevdim.... Ufaklık halimi bende seviorum hatta yiyesim gelior Büyüklük halimi sevmedin mi Güselim son söz hikayeleri sevdim ve özledim Sedoşun
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl dert ortağım, şırdaşım olmasını, içi ne ise dışınında o olmasını, paylaşımcılığını, derdi olduğu zaman anlatmasını, bana da yardım etmesini , hemşerim olmasını, arkadaşalarımdan öte olmasını, şu aralar biraz da olsa mutlu olmasını, sabahın köründe beni yalnız bırakmayıp benle konuşmasını, sıcakkanlılığını, yapıcılığını, beni sevmesini, meraklılığını vs..vs.. bunlar uzar deniz.. ama en çok kankim olmasını seviyorum.. canem benem yerm kıs seni cana yakınlığını sewdm.. olduğu gibi davranmasınıı..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl canem benem yerm kıs seni cana yakınlığını sewdm.. olduğu gibi davranmasınıı.. kıss sen beni nasıl yiyebilcen acaba.. herşeyini seviyorum..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl bana kuşum demesini kuşummmmmmm.. bi daha diyim bi daha sev beni.. ona kuşum diyecek kadar bana yakın olmasını..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl kıss hammm yapcm işte kankimdr canemn içidr kıs ne demek herşeyini sewiyom puahahah
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl kıss hammm yapcm işte kankimdr canemn içidr kıs ne demek herşeyini sewiyom puahahah seviyom kıs işte herşeyini seviyom senin... puahahah..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl kuşummmmmmm.. bi daha diyim bi daha sev beni.. ona kuşum diyecek kadar bana yakın olmasını.. cnmcım de bi daha de ben de seni ham yapiimmm şekerim olmasını sewiyorum
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl cnmcım de bi daha de ben de seni ham yapiimmm şekerim olmasını sewiyorum Kıss herkes yerse beni kime ne kalcak.. puahahahah.. sebebsiz seviyorum...
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl yemesin başka kimse benim yeşimcağzımı tmm olur allam yf.. kuşummmm benim.....matmazelkuşummm..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl tmm olur allam yf.. kuşummmm benim.....matmazelkuşummm.. ooo ilerleme kaydettik matmazelkuş olduk
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl ooo ilerleme kaydettik matmazelkuş olduk yok ben sana sadece kuşum dicem.. vascaydım.. kıss senin ben neyini seviyom acaba..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl caymasını sevmedim ama yine de seviyorum,benim neyimi sevdiğini bilmemesini seviyorum
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl caymasını sevmedim ama yine de seviyorum,benim neyimi sevdiğini bilmemesini seviyorum kıss istersen matmazelkuşum derim yf..sen üsülme.. neyini sevdiğimi bilmediğimden dolayı hala beni sevmesini seviyorum.... çok kısa oldu beeeaa..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl kıss istersen matmazelkuşum derim yf..sen üsülme.. neyini sevdiğimi bilmediğimden dolayı hala beni sevmesini seviyorum.... çok kısa oldu beeeaa.. de yaff pek hoşuma gitti , beni sevme nedeninin çok kısa olmasını sevdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.