Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl benimm kedim şirindir imsama yorum yapamıyorlar zaten uyumlu olmasını sefdim
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl sıcaktır benim kanım,yeni sevgilimin yanından geldim mutluyum taa ankaralar yordu beni bugün üye olmasını sefdim
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl ayyy amin inşallah mutlu olurum bu sefer mutluluğuma ortak olmasını sefdim
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl zaten şu 2. üniversiteyi bitiriyim,evlenip çoluk çocuğa karışcam hemen,doğru insan nerdesinnnn candan'cı olmasını sefdim
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl dinliyorsan candancısın benim gözümde bu gözler kocaman yeterli mi? beni sempatik bulmasını sevdim
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl o ne cümleydi be uzun cümlelerde saklı manayı sevdim saçmalarım artık
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl hadi ya beni tanıyamdın ama taniştirim bak karayip cadısıyım ben çabuk kaynaşmasını sewdm.. hee sende doru sölüyon anca imazmı sewersn..benim nerem sewilirki sizin işinizde zor :D
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Kıs nasıl sevilecek bi yanı yok ama hııı kafanı yarmalarımı sefmionmu kısss
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.