Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl bunun nesini sevıyım ayolll hep mahalleyı karıştırırrr yolcam seniii (yumoya)yaw bu 60 sanıye yuzunden karışıoooo..offf
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl sedoş dalaşma kız deli bak krkup kaçıracan milleti denizimu avrilini sevdim kızzzz nico ileti sayını
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl bende sevdım de,neyını sevdım bulamadım..sevılecek yanında yok ama yaw yumoya yazdıydım denızmu araya gırmış yanlış anlar felan hani korktum ayolll
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl yok ya yanlış anlamaz iyidir o inan bak ya sedoş erkek olduğunu söleme kapmasınlar seni benimsin nahaha
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl yok ya yanlış anlamaz iyidir o inan bak ya sedoş erkek olduğunu söleme kapmasınlar seni benimsin nahaha hahahaaaaaaaaaa çatladım gıı ne erkeği dur benıı kurban etmeeeeeeee
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl niye gıııı olsun bilmesinler bak sen kız gibi davran beni ara 0.532......
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl daha tanışamadığm garip bi kişilk olmasını [nicomedias] evt ben çok "garip" biriyimdir. o daha önce de söylendi bana....
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl bende sevdım de,neyını sevdım bulamadım..sevılecek yanında yok ama yaw yumoya yazdıydım denızmu araya gırmış yanlış anlar felan hani korktum ayolll yok canım niye yanlış anlim yf walla hep sizin aranıza da hrp ben giriyom hea cana yakın olmasını
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl garıp olmasını,daha önce soyleyen oldu mu bu forum oyunlarınada bir yazdığın zaman çıkamıyosun... evet daha önce söyleyen oldu.......garippp 2 gündür giz(em)li şekilde gezmesini sevdim(dikkatliyimdir de aynı zamanda )
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl evt ben çok "garip" biriyimdir. o daha önce de söylendi bana.... hadi ya cidden garipmiydn walla arklar dioduda inanmıyodm demkki harbi insan sarrafıyım anlayışlı olmasını
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl bu forum oyunlarınada bir yazdığın zaman çıkamıyosun... evet daha önce söyleyen oldu.......garippp 2 gündür giz(em)li şekilde gezmesini sevdim(dikkatliyimdir de aynı zamanda ) gizemlimi,haa şu mesele.ya bı kere öyle gırdım düzeltmeye üşenıyorum ondan inanki.. şu aralar kafam çok dağınık,diğer konulara toparlayamıyorum
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl gizemlimi,haa şu mesele.ya bı kere öyle gırdım düzeltmeye üşenıyorum ondan inanki.. şu aralar kafam çok dağınık,diğer konulara toparlayamıyorum evet birkaç yazını okudum, kafanın dağınık oluşunu az çok anlayabiliyorum. ne kadar kafası dağınık olsada neşeli gözükebilmesini sevdim.(varmı böyle bir cümle )
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl hadi ya cidden garipmiydn walla arklar dioduda inanmıyodm demkki harbi insan sarrafıyım anlayışlı olmasını insan sarrafı olmasını sevdim....
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 18 yıl sevilmeyecek gibi değilki sevililecek özelliğini sıralamaya kalksam çok uzun sürer ama avatarını beğenmedim onu ifade etmiyor o çok daha güzel
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.