Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl bencede nyse o kadar laf sölememe rağmen hala bu kadar sakin olmasını
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl ? neyse.. yanlış anlaşılma oldu heralde yf söledklerim şakadan ibarettir yanlış anlaşılmasınn [özelliklede biri tarafından ] we başka yönelere çekilmesn lütfen..
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl yanlış anlaşılma oldu heralde yf söledklerim şakadan ibarettir yanlış anlaşılmasınn [özelliklede biri tarafından ] we başka yönelere çekilmesn lütfen.. kıs ben senin neyini sevdim acaba.. hemşerim olmasını, arkadaşlarımdan öte olmasını, sevecenliğini, herkese benzememesini, sohbetini, açık sözlülüğünü, herşeyi alttan almasını, sinirlendiğinde direkt benle konuşmasını, beni sevdiğini bildiğim için seviyorum.. vs..vs..
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl kankimm.. şimdi ben buraya yazarım da ne için sewdiğimi foyalarımız ortaya çıkmasın şimdi niye sewdiğimi biliyo yeşm şimdi uykuluyum walla yarın bi sayfa yazı yazarım nie sewiyorum diee. kankim msnde diilim sadece forumdayımmm
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl kankimm.. şimdi ben buraya yazarım da ne için sewdiğimi foyalarımız ortaya çıkmasın şimdi niye sewdiğimi biliyo yeşm şimdi uykuluyum walla yarın bi sayfa yazı yazarım nie sewiyorum diee. kankim msnde diilim sadece forumdayımmm foyamız.. kazdığımız kuyuyamı düştük ne.. biliyorum msnde olmadığını görüyos..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Söyle o zaman demekle büyük bi hata yapacam biliyorum sölemicem lütfen zorlama beni..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Sakın kimse zorlamasın sabahımı şenlendirmesini.. çok yalancıyım ya..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Çok yalancı olmasını seviyorum sevecen olmasnı sevdim.. dikkatini çekerim buda yalan.. aça'yı da abidin'e olan aşkından dolayı seviyorum..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Aça de get mannak Yeşim yemyeşim kıs sen ne kadar yalancısın böyle
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl bana cvp vermemesini sevsem mi acep? düzelttim ve verdim bile..
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 18 yıl Aça de get mannak Yeşim yemyeşim kıs sen ne kadar yalancısın böyle adımı mı ezberliyon kıs.. ben yalancı değilim iftira atma.. herşeyini seviyorum.. bu doğru ama..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.