Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl Avatarına hastayım.. Öldürecek bu bakışlar beni... ben de senin imzanı seviyorum ama sen yanlış anlamışsın galiba geçen de beni
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl Neden sende imza falan filan yok.. İstersen sana bir şatafatlı imza yapayım.. Nezaketine hastayım.. Pula için.. Sevgili lilac seni ne kadar sevdiğimi mütaaddit zamanlarda ve gizemli mekanlarda ifade etmiştim.. Ama fakat lakin... Senin o yazında anlaşılmıcak birşey yoktu.. Basbaya anlatmışsın.. Sanırım kelime seçimin yada dozajın uygun değildi.. Her neyse... Zaten night teamla barıştık.. Birkaçı hariçç... Sevgilerimle..
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl teşekkür ederim kralx , ben şata fatı sevmem , imza olarak sadeliği seçtim ben düşünceni sewdim
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl yok yok sen gerçekten yanlış anladın ben aranızdaki bu soğukluğun bitmesi için öle bişi demiştim ama yine de kusura bakma
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl Avatarına hastayım.. Öldürecek bu bakışlar beni... yaaa napcas bende senin avatara hastayım enişten duymasın
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl Mineu burası enişte ve yengelerden arındılırmış bölgedir..)) ama aranızda kuşlar olabilir ben tanımıyorum tabi bu kuşları ama siz yine de dikkatli olun
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl Mineu burası enişte ve yengelerden arındılırmış bölgedir..)) gerçekten mi ya öyle değilse
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl Şaşkınnnnnnnn kankim yanlış adres burası tanımlama topiği diil üsttekinin topicleri karıştırmasını sevdim
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl Kıs walla karıştırdım yine kıs bloğumdan çıkınca böyle şaşkın oluyorum Yanlışımı şakkk diye yüzüme vurmasını
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl Adresim belli zaten Ama ben yinede vereyim adresi http://www.turkish-media.com/forum/index.p...g&mid=18142
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl Aktifmi blok.. Yoksa sadece ikamet içinmi kullanıyon.. Yani foruma geliyon bloğa giriyon orada öööyle bekliyonmu.. yoksa belli bir aktiviten varmı.. Girmeden sölede boşe gitmiyim..
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl Girersen bloğa görürsün ne kadar aktikf olduğunu Sevgili Kralx
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl Aktifmi blok.. Yoksa sadece ikamet içinmi kullanıyon.. Yani foruma geliyon bloğa giriyon orada öööyle bekliyonmu.. yoksa belli bir aktiviten varmı.. Girmeden sölede boşe gitmiyim.. aktik aktif abicim bloğa giriyo akşama kadar orda bekliyo
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 18 yıl Şıracının şahidi bozacıdır kabilinden.. Mineu öle diyorsa öledir.. Eee canın sıkılmıyomu orada yağmur..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.