Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl bana gönderdiği resimleri göremediğim için mail atmasını Sende artık görsen diyorum kankim hani
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Nesimi var canım herşeyini sevdim.. O bitane ama kimin bitanesi orasını kendi bilir..
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Nesimi var canım herşeyini sevdim.. O bitane ama kimin bitanesi orasını kendi bilir.. Hissedilenler karşılıklı sevgili Kralx Herşeyden önce beyefendiliğini sevdim...
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Öyle olabildiysek ne mutlu.. Ya gerçekten sen çizgini hep korudun yağmur.. Nice bad-ı sabahlarda.. Nice zifir-i karanlıkta Nice saba çöllerinde.. Nice zorlukta darlıkta Sen hep aynıydın yağmur.. Umarım hep böyle kalırsın.. Sana hayran.. Sana ram.. Sana sırılsıklamım bugün.. Dost yağmurunun ıslaklığı.... Sevgilerimle yağmur..
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Öyle olabildiysek ne mutlu.. Ya gerçekten sen çizgini hep korudun yağmur.. Nice bad-ı sabahlarda.. Nice zifir-i karanlıkta Nice saba çöllerinde.. Nice zorlukta darlıkta Sen hep aynıydın yağmur.. Umarım hep böyle kalırsın.. Sana hayran.. Sana ram.. Sana sırılsıklamım bugün.. Dost yağmurunun ıslaklığı.... Sevgilerimle yağmur.. Çok tşk ederim Sevgili Kralx Umidim bu çizginin hiç bir zaman değişmemesidir..Zaten çok da zor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.