Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl Doğrucu Mahmut kesildi buda başımısa.. Korkup kaçmasın diye şeyettiydim...
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl Sana demedim o kendini bilio ( Gece ) İstemiom napim öle dır dır dııır
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl Tabi o kendini bilio benden bahsedion demi kıss saol janem eksik olma sende öylesin
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl Sana demedim o kendini bilio ( Gece ) İstemiom napim öle dır dır dııır Hadi hadi ben seni biliyorum seninde as kalır yanın yok gece'den..
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl Hadi hadi ben seni biliyorum seninde as kalır yanın yok gece'den.. heç bişiyini sefmedim natalinin Ben sanki senin sevdim kıss senin ağsında açık kalmış toprağım sen kapa olar mı Tamam kapadım
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl Ağzını kapa kene kaçacak Senin kaçmandan iyidir kıss Hadi hadi ben seni biliyorum seninde as kalır yanın yok gece'den.. Hadi yaaa napmışım ben bakim kıss senin ağsında açık kalmış toprağım sen kapa olar mı Olar ben kaparım şimdi
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl Hadi yaaa napmışım ben bakim Yok canım sen bişey yaparmısın hiç.. Ben öyle atıp tutuyorum..
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl ablacım olayları amma abartıyosun sende halbukim kankimin hiç suçu günahı yok sütten çıkmış ak kaşık kıss toprağım ikimis birden kankime kaşık muamelesi yapmışıs
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl Yok canım sen bişey yaparmısın hiç.. Ben öyle atıp tutuyorum.. Sütten çıkmış ak kaşıksın sen ablacım olayları amma abartıyosun sende halbukim kankimin hiç suçu günahı yok sütten çıkmış ak kaşık Hey Maşallah Beni bu kadar çok sevdiğinisi bilmiyordum yani
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl Hey Maşallah Beni bu kadar çok sevdiğinisi bilmiyordum yani Sen öle san
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl Yok kalsın.. Senin dil kesmeklede bitmeski..Kestiğin yerden usar yine..Bis asıl senin dili napcas onu düşünüyorum..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.