Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl üvey kardeşimdir kendisi , nasıl sevmem bütün öselliklerini seviyorum
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl üvey kardeşimdir kendisi , nasıl sevmem bütün öselliklerini seviyorum gıss ös olanından ne gördün sev tabiii..ben nasıl senin herşeyini ösellikle dişlerini seviyorum,sende benim herşeyimi sev canım benim
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl gıss ös olanından ne gördün sev tabiii..ben nasıl senin herşeyini ösellikle dişlerini seviyorum,sende benim herşeyimi sev canım benim kıs bana bak bi daha dişlerime zarar verirsen falla seni yalıdan attırırım gizemli... esrarengis
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl ablamu herşeyiyle seviyrum... uyy ablamiii , beyukmiyim sendan yoksaaaa seviyrum toprağum olacak uşağiiii
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl 5 sene beyuksun ablaammm..... ne dersun uşağumm , benda beyuk sanayrum seniii , öp ablanun elini bakayimm yuppii bi kardaşum daha oldiii ee hal boyle iken , kardeşim oluşunu sewdim
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl usttekıler heçbirinisi sevmıom,ohe be içimde kalmışdı.sever gıbı görunmek ne zormuş
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl R leri ters yasmasını > nataliye manidarın bu avatarını sevdim
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl ben mi ?hiç dikkat etmemiştim ama neyse bir daha olmaz sıcaklığını sevdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.