Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

nikah şekerleri konusunda bana hak vermesini -_-

:D

• Cevaplar 4,4b
  • Görüntü 175,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Evlilik telaşına düşmesini.. :P

Gönderi tarihi:

:D

Arkandayım mine :P

Taurus'un her topicte karşıma çıkmasını <_< sevdim mii sevmedim mi bilemiycim artık :D

Gönderi tarihi:

pembeme laf atmasını

Gönderi tarihi:

Pembesini :P

Gönderi tarihi:

Yaw pembe kim?Kim kime laf atmış?Ben nerdeyim?Nooooluyo be.. :blink:

Gönderi tarihi:

dağa tırmanan avatarını sevdim kendisini çok tanımadığım için yorum yapamıyorum :)

Gönderi tarihi:

son ayakta burun farkıyla kaybetmesini sevdim :D

Gönderi tarihi:

yanlış adrese gitti galiba yazdıklıkların :)

benim üstümdeki arkadaşa yazayım derken benden sonra yazmak zorunda kalmasını sevdim :)

Gönderi tarihi:

ablalık meziyetlerine sahip olmasını :wub:

Gönderi tarihi:

mesafelere rağmen sevgisini hissettirebilmesini :wub:

Gönderi tarihi:

bisim üstadımıs oluşunu :wub:

Gönderi tarihi:

sevilmeyecek bir yanının olmamasını sevdim...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sewdiğim yeşil eriğim................... :wub::wub: ya bakar mısın imzaya nasıl sewilmez bu..................erbayım cigerim senin gözelim kalbini sewiyorum ben.............

kınacığım valla seni ilkkez gördüm de imzandaki resim emme garizma babaya....vallla ister istemez sewdim........ :D:lol::devil:

Gönderi tarihi:

sewdiğim yeşil eriğim................... :wub::wub: ya bakar mısın imzaya nasıl sewilmez bu..................erbayım cigerim senin gözelim kalbini sewiyorum ben.............

kınacığım valla seni ilkkez gördüm de imzandaki resim emme garizma babaya....vallla ister istemez sewdim........ :D:lol::devil:

bende senin beni yetim bir çocuk gibi bırakmayışını seviyorum ablacım... :wub::blushing::wub:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bende senin beni yetim bir çocuk gibi bırakmayışını seviyorum ablacım... :wub::blushing::wub:

kurban olarum sana ben......ben seni hiç bırakmam canımcım kardeşim.........işte bu içtenliğin yokmu bayılıyorum ben bunu sewiyorum.............. :wub::wub:

Gönderi tarihi:

bugün forumda oluşunu sevdim :)

Gönderi tarihi:

hergün forumda oluşunu sevdim...:)

Gönderi tarihi:

piyanonun altından kurtulmasını sevdim <_<:angry::D:hug:

Gönderi tarihi:

açık sözlü oluşunu sewdimm :):wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.