Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Arkandayım mine Taurus'un her topicte karşıma çıkmasını sevdim mii sevmedim mi bilemiycim artık
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Yaw pembe kim?Kim kime laf atmış?Ben nerdeyim?Nooooluyo be..
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl dağa tırmanan avatarını sevdim kendisini çok tanımadığım için yorum yapamıyorum
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl yanlış adrese gitti galiba yazdıklıkların benim üstümdeki arkadaşa yazayım derken benden sonra yazmak zorunda kalmasını sevdim
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl Yazar nickinin ve avatarının uyumunu...çok içten ve doğal oluşunu sewdim.......
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl Yazar sewdiğim yeşil eriğim................... ya bakar mısın imzaya nasıl sewilmez bu..................erbayım cigerim senin gözelim kalbini sewiyorum ben............. kınacığım valla seni ilkkez gördüm de imzandaki resim emme garizma babaya....vallla ister istemez sewdim........
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl sewdiğim yeşil eriğim................... ya bakar mısın imzaya nasıl sewilmez bu..................erbayım cigerim senin gözelim kalbini sewiyorum ben............. kınacığım valla seni ilkkez gördüm de imzandaki resim emme garizma babaya....vallla ister istemez sewdim........ bende senin beni yetim bir çocuk gibi bırakmayışını seviyorum ablacım...
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl Yazar bende senin beni yetim bir çocuk gibi bırakmayışını seviyorum ablacım... kurban olarum sana ben......ben seni hiç bırakmam canımcım kardeşim.........işte bu içtenliğin yokmu bayılıyorum ben bunu sewiyorum..............
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.