Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl sadece geceleri yağmasını... ilişkiler formundaki yazılarını
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl sen benim sesimi nerden biliyon ki... hayır tamam güzel de... sana serenad yaptığımı hiç hatırlamıyorum....
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl nasıl hatırlamazsın geçen gece balkonun aşşağısındaki sen değilmiydin
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl ilişkiler formundaki yazılarını ben de senin sıkı takibini beğeniyorum... nasıl hatırlamazsın geçen gece balkonun aşşağısındaki sen değilmiydin söyle o yafukluna.. bir daha gece karanlığında gelmesin... karıştırıyon sonra böyleee....
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Efet yok ama olsun kafiyeli olsun diye yasdıydım.. Faka basmasını
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl gülü yer gibi koklamasını Bana değil apla sana dedi kaptan kırılgan duygusal yapısını Avatarını değiştirecem deyip beni kandırıklamasını sefmedim ama ince düşüncesini sefdim
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl paulanın forumumusu şereflendirmesini minemin düşünceli halini sevdim , keşke daha fazla birlikte olabilsek
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Bana değil apla sana dedi kaptan Avatarını değiştirecem deyip beni kandırıklamasını sefmedim ama ince düşüncesini sefdim ne kandırıklamasını anlamadım senin bu halini de sevdim minemin düşünceli halini sevdim , keşke daha fazla birlikte olabilsek usul erkan bilmesini sevim
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl minemin düşünceli halini sevdim , keşke daha fazla birlikte olabilsek susmayışını ayy ayyy ayyyy ayyy demesini sevdim kankim bu kıss senin konuşmandan bıkmış gibim sankim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.