Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl necatiye yaptığı yemekleri... Sana dokunma o yemeklere dediydim demi Atışını.. Seviyesini ...
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Sana dokunma o yemeklere dediydim demi Seviyesini ... üstekinin en çok pörtlek gözlerini sevdim.birde agzını ayırmış kurtlar vadisi karekterin sevdim
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Gördüm Tavşan yerinekoymaısnı sevdim deyim bari seninde en çok o avatardaki kaçıp kurtulmaya çalışan erkegi sevdim.birde o perini yani kepçe kulaklu perine bayıldım.kolanya getirinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl seninde en çok o avatardaki kaçıp kurtulmaya çalışan erkegi sevdim.birde o perini yani kepçe kulaklu perine bayıldım.kolanya getirinnnnnnnnnnnnnnnnnnn Pişşşştt hop dedik sen sakızdan mı cıktın
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl ben sedoşcumun gösterdiği arkadaşlığı sevdim. (ve tabiki diğer forum arkadaşlarımında)
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl Hem hanımefendi hem de forumdaki zeki insanlar içinde üst sıralar da..
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl avatarını hiççç sevmedim ama senii belki sevebilirim...... kendını sevmedım ama belkı avatarını sevebilirimmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.