Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Severiz evelallah.anlaşılması gereken sevilenin resim değil karakter olduğu..
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl ah canım gelmiş hoşgelmiş... sevmezmiyim ben seni hiç... sevilen insandır, avatar ne ki???
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl beşiktaşlı oluşunu sevdim... şiirlerini sevdim... arkadaşlığını sevdim...
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl avatarına bayıLdımm kendisinide eh işdesevdim sayıLır şekeyy bi kişilik:)
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl eheheuhe :$ Konusma Sitilini . Samimiyetini , Of ne bilim ya:)
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Nereden: C:\Program Files\ )))))))))))) C ye sığacak kadar ufacık oLmasını
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl öyle bir çabam hiç olmadı erkan kasma kendini ben bir dostum uzat eLini hadi Açık sözlü oLmasını
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Kimse uLaŞılmaz değildir Dostummm yer yüzündeki her insan eşittir Açık sözlülüğe devam etmesini
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Bi mukabele.. Bu forumdaki bütün beyler beyefendi zaten.Ondan burayı seviyorum ya..
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Düşüncelerimi hem onaylayıp kırmadan hemde kendi fikirlerini sölemesini sevdim
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Kabullenmesini;sabahın ilk ışıkları gibi açmanı, canını yakanları kabullendiğini harbiden sevdim........... kim yakmış canımı Beni deli edebilmek için sarf ettiği çabayı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.