Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl imzasına bayıldığımı ayrıca belirteyim de ben onun iyi yireğini seviyorum şeker aplamm
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl imzasına bayıldığımı ayrıca belirteyim de ben onun iyi yireğini seviyorum şeker aplamm sen daha çok şekersin Düşüncelerini
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl ben senin en çok asil duruşunu seviyorum bideee, sürekli kedimle uğraşmanı
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl karadeniz insanının sıcaklığı var sende bende bu yönünü sevdim sari pisuk....
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl karadeniz insanının sıcaklığı var sende bende bu yönünü sevdim sari pisuk.... hemşerim olmanı sevdim
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl arkadaşlığını,muhabbetini,şakalarını yani herşeyini Bana pasta yapmasını
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Dost bazen minik bir kuş bazen var olmayan sevgili,kimi zaman saksıda bir çiçektir, ama asıl dostluğu bana tam yansıtamamanı sevdim... Benden o elektriği alamayan ilk kişi olmana üzüldüm, ssevdiğim şey ise, yine de saygı içerisinde bulunmamız
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Neyin bildimki değerini! seninkini bileyim! Bunuda mahvedeceğimi anlamanı sevdim.? Bunu bilmiyordum Güzelleştirebiliritenin olmasını sevdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.