Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl avatarlarını sevdim de,yaw o kız kan ağlamasa olmayor mu Olmaz, onun gözleri tıpkı benşmkiler gibi öle artık arkadaşlığını , açık yürekli samimi oluşunu sevdim Avatarının gözleri dolu dolu bakışını
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Olmaz, onun gözleri tıpkı benşmkiler gibi öle artık Avatarının gözleri dolu dolu bakışını felsefeyle ilgisini,malum felsefecı sayılırız da
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl felsefeyle ilgisini,malum felsefecı sayılırız da Felsefe sevmesini bende sevdim, ilgi alanımdır, seninde mi? Şiirler, edebiyat. Üstelik yüzlerce şiirim de vardır
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl şiir okumayı çok sverım,sıkı takıpçiyim.bu aralar arada bır yazdeım.çok iyi yazarım denmez felsefeye gelınce mezunıyet alanım arasında..sokrates hayranıyım bırde nıetschze nın metaforlarının
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl şiir okumayı çok sverım,sıkı takıpçiyim.bu aralar arada bır yazdeım.çok iyi yazarım denmez felsefeye gelınce mezunıyet alanım arasında..sokrates hayranıyım bırde nıetschze nın metaforlarının Süpersin. Anlamlar ve anlamsızlıklar içinde en iyi giden şey şiir ve felsefedir . Devam
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl pembeni sevdim rizeliyim hehee paula uşağum uyy hemşerıyuz da.orada yağmur yağayı mu da
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.