Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl 567 ileti yazmasını ve bunların sadece 2 tanesinin beni ilgilendirmesini...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl 569.iletiyide sana yazıyorum daha çokta yazarım ama benim ileti sayım burada minnacık kalıyo ustalarla dolu burasııı
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl sağolasınn gezgincim senin kadar deneyimli değiliz aam olsun çalışıyoruz işte.. sewdimm oniiiiiiiiiiiii
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl ewett ağır ama emin adımlarlaa made in turkey oluşunu sewdim has özhakiki beyaz lacivert türk
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl made in turkeyi sadece made in turkey olduu için sewmeni sevdim
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl Ya buna sevmek mi denir bilmiyorum ama ben senin avatara bi tuhaf oldum ya..Acaip ürkünç gözüküyorsun.
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl bilmiyorum sanırım kendimide silik bi karakter olup fotolarda silik çıktıım için sewdim senide fotonun, alt tarafında ne var diye insanı meraklandırmasını sewdim
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl Yoo silik olduğunu hiç düşünmedim kendine haksızlık etme sadece fotoda nasıl desem hani biraz zombivari ya da vampirimsi bir havan var ... Bu arada alt tarafta ne olduğunu bende hatırlamıyorum bak şimdi
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl bu kadar unutkan olupda bir balıkla akraba olma ihtimalini ortaya çıkarmanı sevdim
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl sigaram bittiğinde otlanıcak bir bebein üstümde olduunu bilmeme vesile olmanı sewdim
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl sigara içmesini pek sevmedim amma bilmem sevdim işte henüz biş i söyleyemiyorum
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl triptonik, pardon platonik olmanı sewdim ama neden sewdim bilemedim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.