Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl Ay ben seni zaten çok sevdim bir sebep aramıyorum artık ama en çok fal bakışını sevdim
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl ne zaman kime niye misafirler gitmeden az önce bana söylediğim bir gerçek zoruna gitti diye
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl hiçbişey olmamış gibi davranmasını sevdim selam yalnızlık girmiş araya ...
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl misafirler gitmeden az önce bana söylediğim bir gerçek zoruna gitti diye Birincisi o iletiyi yazdığım da gece 23:30 sıralarıydı ... İkincisi zoruma gidecek birşey söylemiş olsaydınm bu kadar sakin davranmazdım... Üçüncüsü ; ki bu en önemli madde Akıllı ol aklını almayım hiçbişey olmamış gibi davranmasını sevdim Islık çalışını ben çalamıom da
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl ıslık çalamamasını seviyorum ben onun beni sevmek için bu kadar büyük nedenler arama bacım
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl god_guest benim gibi yeni olmanı.... ( çünkü forumdaki yalnızlığı sende benm gibi anlarsın )
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl mine diilde mineuuu olmasını seslenirken ayrıca uu uu demek zorunda kalmamamı :P aysum un tertemiz bi kalbi olmasını
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl henüz tanımasam da çayleklığını sevdim bi de tanrı misafiri olmasını
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl çaylağı hem çeylak diye hemde sert ünsüzü yumuşatarak yazmasını sevdim :) misal k---ğ p---b
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl biliyom bennnn esprili olmasını sevdim sanırım seveceğim kendisini
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl beni anlamasını ve sevebilme ihtimalini sevdim refresh yapma aralarında :)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.