Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl ikinci günü olmasına rağmen 100 msj atmasını benim iki sene oldu ben 200 tane attım anca
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl uzaklar da uçuşan göçmen kuşlarına aldanmayıp yüreğinde ki bülbülün sesini dinlediği için 1 dk zamanını ne çabuk aştın ya shatin
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl aşamadım ki hala 1 dk bekletiyor forum bekle bekle nereye kadar bilmiyorum valla msj atçam şinci bu ne iş diye
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl azmini (e usta olma kbu kadar kolay değil aayyyyyyy inanmıyorum golgi sen mi geldin? ve bana iyi bişiler yazdın öyle mi?
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Yazar göznündeki fara bayıldım beee..... anam bu ne ara girdi araya...gözler ortalıkta allah gözden saklasın.......
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl aayyyyyyy inanmıyorum golgi sen mi geldin? ve bana iyi bişiler yazdın öyle mi? yoo dalga geçmiştim aslında ama sen öyle anladıysan daha iyi işime gelir
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Çok sağlam bir Aygıt hiç bozulmuyo... Made in bile bozamadı. valla abi felan dinlemeyip döfcem seni....... gorgi len bozul sende.....
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl valla abi felan dinlemeyip döfcem seni....... gorgi len bozul sende..... bana bişey olmaz ama seni bilmem ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.