Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl Yazar cenazesinde çalınmasını istediği müziği sewdim......mohican...senden önce ölmezsem söz cenazende çaldırcam..... ya minu ne ara girdin bee..... neyse bu adrenaline idi...
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl Dün neyse bugün de o.. Duruşunu hiç bozmayışını ve tabii FENERBAHÇELİ oluşunu..
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl yardımsever olmasını sevdim..bizde bir koli yapıp florya'ya yolladık sevaptır..
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl yardımsever olmasını sevdim..bizde bir koli yapıp florya'ya yolladık sevaptır.. ben yardım yaptım dekontuda çerveletcem
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl ben yardım yaptım dekontuda çerveletcem Bozuk türkçesini seviyorum
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Senin çaylaklık zamanlarınıda gördük biz toprağım tabi şimdi buldun yeni üyeyi takıl dimi Gece Yağmuru tatlım sende zamanla Mineunun samimiyetini ve iyiniyetini seveceksin zamanla bak gör..
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl çaylak oluşunu Hepimiz bir gün Çaylaktık ama en azından Aylak değildik Usta oldum diye sevinme Çaylak oldum diye üzülme
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Senin çaylaklık zamanlarınıda gördük biz toprağım tabi şimdi buldun yeni üyeyi takıl dimi Gece Yağmuru tatlım sende zamanla Mineunun samimiyetini ve iyiniyetini seveceksin zamanla bak gör.. yaaaaa çok iyisin be arman ne samimiyeti ne iyi niyeti gerçekleri söylesene arkadaşa ben usta olana kadar ne çektim sizlerden, işte şimdi sıra bende...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.