Φ ehl-i kıraat Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Merhabalar, İnternet aleminde seyr-ü sefer eylerken siteniz gözüme çarptı. Henüz tam olarak incelemedim ama teferruatlı ve pek çok farklı dalda hazılanmış olan kategoriler ilgimi çekti. Özellikle yarışmalar pek ilginç duruyor. Klavye ile beyin arasında kurulu olan soyut bağları üye olma iştiyakı kapladı. Edebiyat, tarih ve psikoloji sahasında okumaktan, kendimi geliştirmekten hoşlanırım. İnternet bağımlısıyım. Herkese saygılar, selamlar. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2008 Merhabalar, İnternet aleminde seyr-ü sefer eylerken siteniz gözüme çarptı. Henüz tam olarak incelemedim ama teferruatlı ve pek çok farklı dalda hazılanmış olan kategoriler ilgimi çekti. Özellikle yarışmalar pek ilginç duruyor. Klavye ile beyin arasında kurulu olan soyut bağları üye olma iştiyakı kapladı. Edebiyat, tarih ve psikoloji sahasında okumaktan, kendimi geliştirmekten hoşlanırım. İnternet bağımlısıyım. Herkese saygılar, selamlar. evet ilginç ''Klavye ile beyin arasında kurulu olan soyut bağları üye olma iştiyakı kapladı.''iyiki kaplamış sevindim.....hoş paylaşımlar olacagından eminim....aramıza hoşgeldiniz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.