Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl merhaba arkadaşlar işte sorum büyük bir balon var ve bu balonda milletvekili,doktor,sporcu,cumhurbaşkanı,öğretmen ve gazeteci var fakat kötü haber balon düşmeküzere balon un düşmemesi için birinin atılması lazım,peki siz kimi atardınız niçin?
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl milletvekilini atardım, yiyip içiolar sadece , hafifler onu atınca
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl gazetecıyı yoksa sağ kalsak bile bunu herkese duyurur ve mutlaka attığımız grup ayaklanır toplum huzuru için
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl Yazar arkadaşlar ilginiz için teşekkürler ama maalesef yanlış aslında aziz kardeş yaklaşmış
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl Bu sorunun yanıtında kelime oyunu varsa eğer, sorunun yanıtı; "Cumhurbaşkanı'nı atardım, çünkü içlerinde ağırlığı en çok olan kişi O'dur" şeklinde olabilir diye düşündüm.
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl Yazar tebrikler arkadaşlar, sorunun cevabı tabiki en ağır olanı yanıtlar harika bravooooooooo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.