Φ Eisenheim Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Üstümdeki kişiyi gıdıklamayı özledim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 ben birini çok ösledim acaba benim onu öslediğim kadar o da özlemşmidir....düşünüyo mudur eski günleri...mutlu anıları...keşke öslediğimi bilse...yeniden herşey çok güsel olsa... göremiycek olsa da bu şarkı sözleri benden ona.... Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı Sen benim eş ruhumsun Unutmuş olsan hissederdim Unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin Seni görmek için geri geldim Sen gideli çok olmuş Nereye gidersen git Çantanda bir resmim aklında gülüşüm olsun Ben seni gerçekten sevdim Bitmez demiştim bitmedi ben geldim burdayım ama sen??? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Tipe bak hele.. Ne sırıtıosun ? Bir ben var benden içerü.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Üstümdeki kişiyi gıdıklamayı özledim bende bende... bende seni gıdıklamayı özledim.... ne fenasın sen...sen varyaa....öldürdün bugün beni... ama yok sana kontür falan...unut...ama gıdıklıcamm seni yarınnnn içimde kaldı bugün gıdıklayamadım... bu arada fOrumda herkesi özledim ama hiç denk gelemiyorum.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 bende bende... bende seni gıdıklamayı özledim.... ne fenasın sen...sen varyaa....öldürdün bugün beni... ama yok sana kontür falan...unut...ama gıdıklıcamm seni yarınnnn içimde kaldı bugün gıdıklayamadım... bu arada fOrumda herkesi özledim ama hiç denk gelemiyorum.... hoşgeldin tatlım bitanem çok özletttin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 hayatta bizim olduğunu düşündüğümüz çok şeyimiz zaten bizim değil.. insan bazen istediği şeyin sahibi olduğunu bildiği halde eğer içinde kaybetme korkusu varsa, elindeyken de özleyebilir.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 bende bende... bende seni gıdıklamayı özledim.... ne fenasın sen...sen varyaa....öldürdün bugün beni... ama yok sana kontür falan...unut...ama gıdıklıcamm seni yarınnnn içimde kaldı bugün gıdıklayamadım... bu arada fOrumda herkesi özledim ama hiç denk gelemiyorum.... oy oy oy kim gelmiş kızım benim hoşgeldin bizde seni özledik bitanem umarım herşey yolundadır seni seviyorum iyi bak kendine... taylan abiyi, paulayı, özledim... egzorsisti özledim Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 en çoook mutlulugu özledim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 sabahları uyumayı özledim....saat çalmadan uyanmayı..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2007 Özledim iklimimi,kar'ı özledim.. Baharı bahar gibi yaşamayı, Yaz yağmurunu özledim.. Gülen yüzleri,iyi niyetleri özledim.. Elle yazılmış parfüm kokan mektupları, İzin alıp sokağa çıkmaları özledim.. Leblebi tozunu tozutturmayı, Ayranda,kamışla baloncuklar yapmayı özledim.. Belli ki çocukluğumu özledim.. Ama ençok,babamın tütün kokan göğsüne yaslanmayı özledim.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Özledim iklimimi,kar'ı özledim..Baharı bahar gibi yaşamayı, Yaz yağmurunu özledim.. Gülen yüzleri,iyi niyetleri özledim.. Elle yazılmış parfüm kokan mektupları, İzin alıp sokağa çıkmaları özledim.. Leblebi tozunu tozutturmayı, Ayranda,kamışla baloncuklar yapmayı özledim.. Belli ki çocukluğumu özledim.. Ama ençok,babamın tütün kokan göğsüne yaslanmayı özledim.. bunları bende çok özledim Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 haftasonunu özledım Bende seni özledim nerdesin Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 gülmeyi... biz de seni çok özledik.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 gülmeyi... nerelerdesın,sana ulaşmaya çalışdım ulaşamadım Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2007 Ayşecikkkkk..... Fatmacıkkk..... (Sen bu oyundan çıkkk... ) Herkesi özledim.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Kimse beni özlememiş yahu.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 namuslu, dürüst, yalın, açık sözlü, güvenilir, insanları özledim... bu topraklarda yaşadığını bu ülkenin ekmeğini yediğini, suyunu içtiğini unutmayanları özledim... yanlış yapan babası olsa kayırmayacak kadar doğru olanları özledim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Fıstıkiçim,bitanem,esmer güzelim Naty'mi özledim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 insanları kafama takmamayı Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 kışı , tatili, görmediğim arkadaşlarımı, mis kokulu bahar çiçeklerini, memleketi,dağları,çayırları ormanları , öğleye kadar yatmayı, canımın istediği kadar çok yemeyi ve fenerin, ınt gol atmasını... vs..vs.. itiraf gibi oldu bu... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.