Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Başka bir kişiliği oynamaktansa kendi olabilmeyi başarabilen insanları özledim....... evet az kaldı o insanlardan Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Frozen'i,Diloş'u,Sardunyam'ı,Yumote'yi,Gloria'yı,Sen Estikce ve Minex'i özledim,vee bir türlü rastlayamadığım Kleo'yu özledim..neredesiniz yahu.. ablaların bitanesii... ben de çok özledim sizleri... şu sıralar gelmeye çalışıyorum....ama rastlaşamıyorum ki sizlerle...,,,yakında yine ağır bi tempo beni bekliyo....!!içim sıkılıcak yine... keşke bi gün o gün gelmedem görsem hepinizi de moral olsanız burda bana.... sizleri çok seviyorum... oo yazdıklarının hepiciğini ben de çok özledim.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 ablaların bitanesii... ben de çok özledim sizleri... şu sıralar gelmeye çalışıyorum....ama rastlaşamıyorum ki sizlerle...,,,yakında yine ağır bi tempo beni bekliyo....!!içim sıkılıcak yine... keşke bi gün o gün gelmedem görsem hepinizi de moral olsanız burda bana.... sizleri çok seviyorum... oo yazdıklarının hepiciğini ben de çok özledim.... fıstıkım,geldim buldum sanırsam seni tabi forumun saati beni yanıltmıyorsa.. ağır tempolar yorucudur ama iyidir iyi,sonuçta mutlu eder insanı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 fıstıkım,geldim buldum sanırsam seni tabi forumun saati beni yanıltmıyorsa.. ağır tempolar yorucudur ama iyidir iyi,sonuçta mutlu eder insanı evet ablamm... aslında gidicektim ama vazgeçtim... biraz sarılayım sana....sonra da çalışmaya başlasam olur... inşallah ablacım...mutlu eder beni.... ama şu an fazlaca yorduğu ve sıktığı kesin.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 canım hiç birşey kolaylıkla elde edilmiyor hayatta ama,bizim sistem şu yaşta daha fazla yük bindiriyor size..yine de hepsi yararlı tecrübe ilerisi için ve sonucunu aldığında hepsine değecek,iyi ki o sıkıntılara katlanmişim diyeceksin.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 evet ablacım... bir de az kaldıı yaa... o 3 saatlik hala amacını anlayamadığım sistemle oluşturulmuş sınava adım adım yaklaşıyorum ...seneler ne kadar çabuk geçiyor...! daha dün mini mini bir kuş donmuştu..pencereme konmuştu..aldım onu içeriye...cik cik ötsün diye...pır pır ederken canlandı...ellerim bak boş kaldı...gibi şarkılar söylüyordum....! daha dün o piti piti karemela sepeti..diyerek başlıyorduk oyuunlarımıza...şimdi ise...şıklarda o piti piti yapıyorum... değil tabi...ama oyunlarım yaşım ilerledikçe daha farklı şeyler üzerine kurulu oldu....!elbet var güzellikleri yok değil...ama özlüyorum işte.... canım ablacım benim... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 yakaladım ikinizide bende sizleri özledim..leyla.. estikçe.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 eyvah şimdiden özlemeye başlamışsın evet çabuk büyümek zorunda bırakıyorlar ama geriye dönülmeyecek hep ileri gidilecek,sen ileriye bak,özle ama aşırı olup bugünü de yaşamadan geçirme,bugün en önemli zaman,tadını çıkar olur mu? ben seni tutmayayım çalışacaksan birtanem,gene rastlaşırız,ben hep buralardayım kıs Kleo ne güzel sürpriz,hoşgeldin Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 eyvah şimdiden özlemeye başlamışsın evet çabuk büyümek zorunda bırakıyorlar ama geriye dönülmeyecek hep ileri gidilecek,sen ileriye bak,özle ama aşırı olup bugünü de yaşamadan geçirme,bugün en önemli zaman,tadını çıkar olur mu? ben seni tutmayayım çalışacaksan birtanem,gene rastlaşırız,ben hep buralardayım kıs Kleo ne güzel sürpriz,hoşgeldin hoş bulduk ... az daha gidiyordum.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 yakaladım ikinizide bende sizleri özledim..leyla.. estikçe.... eyvah şimdiden özlemeye başlamışsın....evet çabuk büyümek zorunda bırakıyorlar ..... ama geriye dönülmeyecek hep ileri gidilecek,sen ileriye bak,özle ama aşırı olup bugünü de yaşamadan geçirme,bugün en önemli zaman,tadını çıkar olur mu? ben seni tutmayayım çalışacaksan birtanem,gene rastlaşırız,ben hep buralardayım kıs Kleo ne güzel sürpriz,hoşgeldin tamam ablacım... ben gideyim artık... teşekkür ederim... kleom sen de hoşgeldin... ben gitmeliiyim... kendinize iyi bakın... sizi seviyorum.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 o niye yahu,aslında ben kimse yok sandım başta, gidiyordum ama neyse ki beklemişim senle rastlaşmayı özlemişim Allah zihin açıklığı versin güzelim,sen estikcem Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 bende tamamen görünmez olduğumu düşünmeye başlamıştım........... güle güle estikçe,.. eski minik kuş... anladın sen onu.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 he görünüyorsun yani.. ben niye göremiyorum,nereye kayboldun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 bjk yı yenmeyı ozledım ahhh nerde o eskı gunler umarım bugun bu ozleme son verırız Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 he görünüyorsun yani.. ben niye göremiyorum,nereye kayboldun geldim...burdayım.. bjk yı yenmeyı ozledım ahhh nerde o eskı gunler umarım bugun bu ozleme son verırız amin diyeyim... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Martı name, bohem........ Onları özledim... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 bjk yı yenmeyı ozledım ahhh nerde o eskı gunler umarım bugun bu ozleme son verırız Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 kısım sende işine geleni görüyosun, gelmeyeni görmüyosun bi ara dediydim ben açayı ösledim diye Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Nedense hep bir ara diyon zaten kankim Firar Gecelerini Ösledim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 la biride bizi özlesin Hepinisi ösledim.. Aça'yı bile.. Düşünün artık gerisini Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 toprağım bisde seni ösledik Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Kıısım sen sadece beni öslemeye programlısın Android kankim benim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Kıısım sen sadece beni öslemeye programlısın Android kankim benim android sensin cyborg kankim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.