Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Başka bir kişiliği oynamaktansa kendi olabilmeyi başarabilen insanları özledim.......

evet az kaldı o insanlardan -_-

Gönderi tarihi:
Frozen'i,Diloş'u,Sardunyam'ı,Yumote'yi,Gloria'yı,Sen Estikce ve Minex'i özledim,vee bir türlü rastlayamadığım Kleo'yu özledim..neredesiniz yahu.. :huh:-_-

ablaların bitanesii... :wub::( ben de çok özledim sizleri... :blush: şu sıralar gelmeye çalışıyorum....ama rastlaşamıyorum ki sizlerle...,,,yakında yine ağır bi tempo beni bekliyo....!!içim sıkılıcak yine... :crying: keşke bi gün o gün gelmedem görsem hepinizi de moral olsanız burda bana.... :hug:

sizleri çok seviyorum...

oo yazdıklarının hepiciğini ben de çok özledim.... :crying:

Gönderi tarihi:
ablaların bitanesii... :wub::( ben de çok özledim sizleri... :blush: şu sıralar gelmeye çalışıyorum....ama rastlaşamıyorum ki sizlerle...,,,yakında yine ağır bi tempo beni bekliyo....!!içim sıkılıcak yine... :crying: keşke bi gün o gün gelmedem görsem hepinizi de moral olsanız burda bana.... :hug:

sizleri çok seviyorum...

oo yazdıklarının hepiciğini ben de çok özledim.... :crying:

fıstıkım,geldim buldum sanırsam seni :wub::hug: tabi forumun saati beni yanıltmıyorsa.. -_- ağır tempolar yorucudur ama iyidir iyi,sonuçta mutlu eder insanı :rolleyes:

Gönderi tarihi:
fıstıkım,geldim buldum sanırsam seni :wub::hug: tabi forumun saati beni yanıltmıyorsa.. -_- ağır tempolar yorucudur ama iyidir iyi,sonuçta mutlu eder insanı :rolleyes:

evet ablamm... :wub: aslında gidicektim ama vazgeçtim... :hug: biraz sarılayım sana....sonra da çalışmaya başlasam olur... :blush: inşallah ablacım...mutlu eder beni.... :) ama şu an fazlaca yorduğu ve sıktığı kesin.... :crying::(

Gönderi tarihi:

canım :hug: hiç birşey kolaylıkla elde edilmiyor hayatta ama,bizim sistem şu yaşta daha fazla yük bindiriyor size..yine de hepsi yararlı tecrübe ilerisi için ve sonucunu aldığında hepsine değecek,iyi ki o sıkıntılara katlanmişim diyeceksin.. :):hug:

Gönderi tarihi:

evet ablacım... :wub: bir de az kaldıı yaa... :crying: o 3 saatlik hala amacını anlayamadığım sistemle oluşturulmuş sınava adım adım yaklaşıyorum -_- ...seneler ne kadar çabuk geçiyor...! daha dün mini mini bir kuş donmuştu..pencereme konmuştu..aldım onu içeriye...cik cik ötsün diye...pır pır ederken canlandı...ellerim bak boş kaldı...gibi şarkılar söylüyordum....! daha dün o piti piti karemela sepeti..diyerek başlıyorduk oyuunlarımıza...şimdi ise...şıklarda o piti piti yapıyorum... :w00t: değil tabi...ama oyunlarım yaşım ilerledikçe daha farklı şeyler üzerine kurulu oldu....!elbet var güzellikleri yok değil...ama özlüyorum işte.... :crying:

:hug: canım ablacım benim... :wub:

Gönderi tarihi:

eyvah şimdiden özlemeye başlamışsın :huh: evet çabuk büyümek zorunda bırakıyorlar -_-<_<:crying:

ama geriye dönülmeyecek hep ileri gidilecek,sen ileriye bak,özle ama aşırı olup bugünü de yaşamadan geçirme,bugün en önemli zaman,tadını çıkar olur mu? :wub: ben seni tutmayayım çalışacaksan birtanem,gene rastlaşırız,ben hep buralardayım :hug:

kıs Kleo ne güzel sürpriz,hoşgeldin

Gönderi tarihi:
eyvah şimdiden özlemeye başlamışsın :huh: evet çabuk büyümek zorunda bırakıyorlar -_-<_<:crying:

ama geriye dönülmeyecek hep ileri gidilecek,sen ileriye bak,özle ama aşırı olup bugünü de yaşamadan geçirme,bugün en önemli zaman,tadını çıkar olur mu? :wub: ben seni tutmayayım çalışacaksan birtanem,gene rastlaşırız,ben hep buralardayım :hug:

hoş bulduk ... :) az daha gidiyordum.... :(

Gönderi tarihi:
yakaladım ikinizide bende sizleri özledim..leyla.. estikçe....

eyvah şimdiden özlemeye başlamışsın....evet çabuk büyümek zorunda bırakıyorlar .....

ama geriye dönülmeyecek hep ileri gidilecek,sen ileriye bak,özle ama aşırı olup bugünü de yaşamadan geçirme,bugün en önemli zaman,tadını çıkar olur mu? ben seni tutmayayım çalışacaksan birtanem,gene rastlaşırız,ben hep buralardayım

tamam ablacım... :wub::hug: ben gideyim artık... :(:crying: teşekkür ederim... :clover:

kleom sen de hoşgeldin... :hug: ben gitmeliiyim... :(

kendinize iyi bakın... :clover: sizi seviyorum.... :hug:

Gönderi tarihi:

bende tamamen görünmez olduğumu düşünmeye başlamıştım........... :)

güle güle estikçe,.. eski minik kuş... :grin: anladın sen onu....

Gönderi tarihi:
he görünüyorsun yani.. :huh: ben niye göremiyorum,nereye kayboldun :huh::grin:

geldim...burdayım.. :)

bjk yı yenmeyı ozledım ahhh nerde o eskı gunler :o

umarım bugun bu ozleme son verırız :sorcerer::whistling:

amin diyeyim... :)

Gönderi tarihi:

Martı name, bohem........ Onları özledim...

Gönderi tarihi:
bjk yı yenmeyı ozledım ahhh nerde o eskı gunler :o

umarım bugun bu ozleme son verırız :sorcerer::whistling:

:devil::sorcerer::D

Gönderi tarihi:
la biride bizi özlesin :(:crying::getlost:

Hepinisi ösledim.. :(

Aça'yı bile.. Düşünün artık gerisini :lol::hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.