Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 yaw ne zaman bırını özlesem çıkıverıon bı yerden a dur bi rahat rahat özlıyım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 aman da üzülürmüş,senin tombiş yanaklarını yirim bak Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 bütün forum arkadaşlarımı ve hatta cadıları bile çok ama çok özledim... Ayy biz de seni çok özledik yani ben şahsıma özledim ya Yumoşumu daaaa özledimmm bir de bu aralar naty yok onu da çok özledim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 aman da üzülürmüş,senin tombiş yanaklarını yirim bak Nerde bu Admin,nerde bu devlet..Güpegündüz tacize uğruyorum ya.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Nerde bu Admin,nerde bu devlet..Güpegündüz tacize uğruyorum ya.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Ne o.? Yakalanacağını mı anladın.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 sanırım şu sıralar fena şekilde özlüyorum birisini... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 sanırım şu sıralar fena şekilde özlüyorum birisini... :grin: :grin: Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 ne diye gülüyon nen... acınacak haldeyim... insan kardeşiyle birlikte ağlar...sırıtıyor birde.... Alıntı
Φ DR€@M€R B@N€RK@ Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Eda'yı özledim en iyi arkadaşımdı o benim.Ama evden taşınınca ayrıldık Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 daha özleyecek kaç kişi olacak ahh bir bilsen.... yaş ilerledikçe anlıcaksın bunu...zaman denen şeyin acımasızlığını...ben tadıyorum...en acılarından...Allah daha büyüklerini göstermesin de....! ama çok özlüyorum çok.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 ben kimseyi özlemedim özlemem de Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 ne güzel...çok sevdiklerin şu anda yanındalar demek... ben özlüyorum yaa...hem de çok!... iyi bir şey mi...kötü mü ben de bilmiyorum! hem iyi...hem kötü...özlediğin geri geliyorsa... iyi.. ancak imkansız geliş üzerine gittiyse...kötü... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 ben özlüyorum yaa...hem de çok!... iyi bir şey mi...kötü mü ben de bilmiyorum! hem iyi...hem kötü...özlediğin geri geliyorsa... iyi.. ancak imkansız geliş üzerine gittiyse...kötü... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 çiçeklerin açıp,çisil çisil yağan yağmurunda ıslandığım baharı özledim....... lapa lapa yağan karların çam ağaçlarının yeşilliğini örtmeye çalışmasını,.dondurucu soğukta üşümeyi özledim........ ya..ben mevsimleri özledim..... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 çiçeklerin açıp,çisil çisil yağan yağmurunda ıslandığım baharı özledim....... lapa lapa yağan karların çam ağaçlarının yeşilliğini örtmeye çalışmasını,.dondurucu soğukta üşümeyi özledim........ ya..ben mevsimleri özledim..... ben cidden şüpheliyim sen ben misin.. ben de bunları özledim ve galiba hep özleyeceğim.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 ben cidden şüpheliyim sen ben misin.. ben de bunları özledim ve galiba hep özleyeceğim.. bende sanırım hep özleyeceğim olabilirmi acaba.... bak şimdi kendimden şüphe ettim..ben aslında leylayımda haberim mi yok...... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Vefayı ve sadakati özledim.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Musa mı Süper Erkek Çocuğumu Çok Özledim O Şimdi Asker Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Geçen yılı özledim.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 yine özlenmemişim Sen öle san ben özlemiştim.Nerelerdesin ki sen söle bakalım Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Başka bir kişiliği oynamaktansa kendi olabilmeyi başarabilen insanları özledim....... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Frozen'i,Diloş'u,Sardunyam'ı,Yumote'yi,Gloria'yı,Sen Estikce ve Minex'i özledim,vee bir türlü rastlayamadığım Kleo'yu özledim..neredesiniz yahu.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.