Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl dünyada varlığımın sadece mutluluklarla dolu olduğu günlerimin özlemindeyim....
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl çıkarsız...insanın tüm gönlüyle bağlı olduğu...saf ve kinsiz... diyebiliceğim arkadaşlıklarımı özledim...
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl köyde yapılan ekmeğin içine tereyağını koyup yemeğeli bayağı bir oldu yaw...
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 18 yıl Sadece bir kişi... sadece o... sadece o bir kişiyi özledim.... Başka özleyecek kimsem yok ki benim...
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl özledim bi kaç kelimemle unutanları...cevaplanan sorularımın olduğu zamanları.. o zamanları özledim...ilk geldiğimdeki sıcaklığını özledim... =( neyse içimden geleni yazdım...ve özledim işte bişeyleri...
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl insanlara içten güvenebildiğim günleri, hiçbirşey düşünmeden gezebilmeyi kafamı boşaltabilmeyi özledim....
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl bnnii unutmayınn bnimm tekmelerimm iiidirr.... bnn dee kankimii ösledimm...tamı tamınaa 3 saat 49 dkdır görüşmüosss....
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl özlememmi kankim... yarını beklicez gari... nedelim elimiz bağlı
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl ben özlediiiiiiiim canım abim mutlu olmayı doya doya kahkaha atmayı özledim
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl vay be benide kimse özlememiş bu forumda olurmu ya canım abıcım benimmmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.