Φ dowjones Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Denize taş atıp denizin taşla dansını izleyip sonra bu taş ne kadar yıl o denizin dibinde kalacak diye saçma düşüncelerimi Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 efettt kimse öslememiş bisi ben sardunya aplamı ösledim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 ben açacımı özledim, nerelerde acaba? canım aça'm Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Minik kedi bende özledim seni Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 buda çok mu yapmacık oldu ne Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Hayır çok ekolojik oldu bence Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 bu foruma pek yazmıyom diye alınganlık yapıp beni özleyen hiç kimse yok diyimmi... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 karçiçeimi çoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk össssssssssleeeeeeeeeeeeddddddiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Küçük bir çocuk iken burnumu karıştırıp anneme çaktırmadan koltuğun altına sürdüğüm günleri çok eğlenceliydi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Küçük bir çocuk iken burnumu karıştırıp anneme çaktırmadan koltuğun altına sürdüğüm günleri çok eğlenceliydi pis,mikroppppp Ayyy öldüm gülmekten Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Huzuru özledim.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Küçük bir çocuk iken burnumu karıştırıp anneme çaktırmadan koltuğun altına sürdüğüm günleri çok eğlenceliydi Bi kere arkadaşların evinde oturuyorduk,bi baktı arkadaş çorabının altında sümük ama 15-20 santim,yahu senin burnunun boyu kaç santim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 gülmelerimin sahte olmadığı günleri.... safça sevgilerimi.. acı nedir henüz bilmediğim günlerimi.. ve hayatta kafamı cevapsız soruların boğmadığı kÜçÜkLüĞüMü özledim... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 araba kullanmayı çok özledim... yanımda kimse olmıcak ve ben uzun bir yolculuğa çıkacam ve türkülerimi dinleyerek istediğim yerde durup istediğim yerde istedğim şekilde eğlenecem ...çok değil 1 hafta yeterliiii.haftada 35 saat dersten dolayı bunaldımmm.etütler hariçççç tabiki..... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Pazar günleri geç kalkmayı özledim,yağmurlu bir günde odama kapanıp oyun ve filmlerimle ilgilenmeyi özledim ve eski arkadaşlarımı özledim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 şuan ceza dinliyorum,başka birşey istesem olcaktı demek :w00t: Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Ceza dinlemeyi insan nasıl özler yahu,istediğin şarkıcının istediğin şarkısnı bulurum ne var bunda Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 çok kırıldım kim kırdı bakim benim kedimi yakarım burayı Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 çok kırıldım Kim kırdı seni AÇA söyle alıyım ayağımın altına,ben kedileri koruyalım,besleyelim ve kapıştıralım derneğine(KKBVKD)üye oldum Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 siyahx abiii çok üsüyorlar beni bu levi denen şahsiyet bana neler söyledi bir duysan :lol: Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 siyahx abiii çok üsüyorlar beni bu levi denen şahsiyet bana neler söyledi bir duysan :lol: neler söyledi kedicik söyle bakim ben onun icabına bakayım Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Levi denen şahsiyet mi? Ne dedim ben yahu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.