Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 16 yıl anooooooom sarı şekerim gelmiş uzun zaman oldu yu mu ösledin kıss
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 16 yıl hihi hoşbulduk özlemeyeli uzun zaman oldu demek istemiştim Neden anlayamazsınız uşacığım asıl benim sizi anlayamamam lazım diy mi Maşallah zehir gibi bu üsttekiler ya
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 16 yıl ıQ su 130 çıkmış onun dediklerini biz anlayamayız mine 130 mu anam o da bişey mi özlemeyeli uzun zaman oldu demek istemiştim kıss bi espirik yapam didim Neden anlayamazsınız uşacığım asıl benim sizi anlayamamam lazım diy mi Maşallah zehir gibi bu üsttekiler ya he öyleyik
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 16 yıl Zehir olan kim Haaa Kankimden bahsediyorsun Evet kendileri zehir zemberektirler
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 16 yıl ben yemekteyizdeki şaduman hanımı özledim akşam olsada izlesem....:D
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 16 yıl Zehir gibisin emme perdelerini kaldırdığında da şeker gibi bir insansın Ayy çok mu tatlı olmuşum ben bu foruma girmeyeli baksana herkes cadı
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 16 yıl aman sende mi geldin vahiymi geldi foruma git die Ucube birinden haber aldım diyelim Kim olduğunu süleyemem ısrar etmeyinis Aysum naber cnm Erbay uşağım naparsın
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 16 yıl İyiyim yağmurum seni sormalı görmeyeli ne dolaplar çevirdiniz buralarda kim bilir
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 16 yıl Ucube birinden haber aldım diyelim Kim olduğunu süleyemem ısrar etmeyinis Aysum naber cnm Erbay uşağım naparsın sensin ucube pejmurde bak gördün mü erbay seni görünce kaçtı yuk be sarı şekerim pek bişi çeviremedik eski tadı kalmadı buraların
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 16 yıl Hiç değişmemişsiniz Aaa Neden kalmadı bakim? (Bütün tatları erbay yemiştir ondandır bence )
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2009 16 yıl Sagol yagmur iyiyim nerelerdesin sen yaw saduman hanuma laf etmeyin cagururum oni valla
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 16 yıl bende çok kişiyi özledım sevgılerı hala aynı değişen bırşey yok görüşemesekde
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 16 yıl Sagol yagmur iyiyim nerelerdesin sen yaw saduman hanuma laf etmeyin cagururum oni valla şaduman fırtınasu forumdada esmiş nutelladaşım nasılsın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.