Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 17 yıl Sahte gülüşler gördüm sanki O seni karizmasıyla döver be :kaşkaldıransmiley:
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 17 yıl beni özlemenizi beklerdim Bırak şekerim bunlar hep bölee.. Formaliteden özledim diyenlere da bakma
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 17 yıl gözlerimiz yollarda seni bekliyoruz yaw... Gelirken toplar gelirim anacım özledık ama lilac bende yarın özledıklerıme kavuşcam ay cnm benim ben dün kawuştum hadi sıra sende
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 17 yıl natalia'nın takma dişlerinide topla gülerken yolda düşürmüş...
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 17 yıl natalia'nın takma dişlerinide topla gülerken yolda düşürmüş... Ağzı açık ayran delisi.. Sen kendini toplıycan yakında yerden Şuna bak millet ını özlüo.. Benim özleyecek bi bile yok
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 17 yıl natalia'nın takma dişlerinide topla gülerken yolda düşürmüş... Ben onunkileri toplarım da seninkileri kim toplucak bilemiyorum
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 17 yıl Ben onunkileri toplarım da seninkileri kim toplucak bilemiyorum
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 17 yıl benimkileri belediye topluyo sigortalı oldugum için... Belediye sokakta gördüğü bi çok şeyi topluo seninkiler de o türden bişi mi
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 17 yıl Belediye sokakta gördüğü bi çok şeyi topluo seninkiler de o türden bişi mi yok benimkileri alıp size yeni diye satıyolar... :lol: sen niye bişi diyemiyon başkasının dediklerine gülüyon...
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 17 yıl Ben diom da anlamıon ki Sanırsam biraz büyük gelio laflarım sana
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 17 yıl Ağzı açık ayran delisi.. ben bu sözü yıllardır duymamıştım özlemişim duymayı
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 17 yıl bunu hiç özlememişim tanıdıkta gelmedi kıs.. hem neden uyduruyon böyle bi söz yok
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 17 yıl beni özlemenizi beklerdim hoşgeldin fıstık sandsı özledim gittimi askere yahu haberi olan varmı veda edemedik mi?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.