Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 17 yıl Son 2 gün..HEPİNİZİ ÖZLEDİM.. Ama Naty'mle kızımı bi başka özledim..
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl Abicim en çok beni ösledin demi Hele hele de beni bi başka ösledin demi Nattyy de kim oliiii
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl Ayırım yaparsa başına gelecekleri biliyoda ondan Natii çekil kenara
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl kıss seni öslemeye fırsat vermiyon ki maaşallah öslemem mi bi tane kankitom 2 gün görüşemedik ne de olsa
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl Amman yarabbim cadıların şahı gelmiş seni özlemediğim günüm yok benim
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl Amman yarabbim cadıların şahı gelmiş seni özlemediğim günüm yok benim bilmemmi nası özlendiğimi benim dakika yok be ne diyon sen
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl çok duygulandım bak şincik, dimek dakika geçmiyor ha vay be cadıma bakarmısınız yirim ben bu uyusu
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl ben benimkileri saydım 999,999 tane var keçimin birini çalmışlar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.