Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 17 yıl forum arkaaşlarımı özledım bu arada hoşgeldın sands ilginç bi tipe benzıyosun
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 17 yıl forum arkaaşlarımı özledımbu arada hoşgeldın sands ilginç bi tipe benzıyosun Hoşgördük ama anlamakta güçlük hatta power rangers lık çektiğim bir konu var ki ilginç bir tipim olması hususunda yapılan yorumlar bu yorumlardan rahatsız olduğum manasında değil tabiki bu çıkışım sadece bu kadar karmaşık algılanmasında ki tezatlık nihayetinde varlık sürecinin bir cok kısmını internet aleminde gecirmiş bir bünye olarak bunlara alışık olmanız gerektiği kanaatindeyim, şimdiye kadar ki yazıları okuduysanız bişi dicem boş yere okudunuz konuyla uzaktan yakından alakası yok sadece yazmak için yazdım hala okumaya devam ediyorsanız hakaten sizde okumaya hasretmişsiniz belki bu yüzden hala ilginç geliyor ve okumakta ısrar ediyorsunuz insan bilmediğine ilgi duyar kanununun 3. maddesine göre cok ilgi duyacaksınız.... Saygılar hoşgördük hani pastam
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 17 yıl Hoşgördük ama anlamakta güçlük hatta power rangers lık çektiğim bir konu var ki ilginç bir tipim olması hususunda yapılan yorumlar bu yorumlardan rahatsız olduğum manasında değil tabiki bu çıkışım sadece bu kadar karmaşık algılanmasında ki tezatlık nihayetinde varlık sürecinin bir cok kısmını internet aleminde gecirmiş bir bünye olarak bunlara alışık olmanız gerektiği kanaatindeyim, şimdiye kadar ki yazıları okuduysanız bişi dicem boş yere okudunuz konuyla uzaktan yakından alakası yok sadece yazmak için yazdım hala okumaya devam ediyorsanız hakaten sizde okumaya hasretmişsiniz belki bu yüzden hala ilginç geliyor ve okumakta ısrar ediyorsunuz insan bilmediğine ilgi duyar kanununun 3. maddesine göre cok ilgi duyacaksınız.... Saygılar hoşgördük hani pastam okumaya devam ettım ve hala gülüyorum,tekrar tekrar hoşgeldin,kan çekıyor neyaparsın
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl forumu ve sizi özlemişim arkadaşlar.. E hani benim ismim Beni öslemedin mi ablacım Ben seni çok ösledim Diloş, Mineu, Gecem, sizi özledim... Ablacım
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl bende milanlı gullit vardı bir zamanlar onun kayınvalidesini özlemişim
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl çocukluğumda radyoda korku saatleri olurdu, onları dinlemeyi özledim
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl biri seni bigün bi korkutacak tabana kuvvet kaçmayı özleyeceksin
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl bence şansını çok zorlama derim yada zorla sen bilirsin amaaaaan bananeki, tırsacak olan sensin
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl inter star da yayınlanan Parliament cinema clup ı özledim uleyn,müziği bile güzeldi aha linkide vereyim
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Biri polatımı ösledim dedi Buyrun nasıl yardımcı olabilirim bi durum varsa mematiyi salayım üstlerine
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Denizaltı kalmadı üstü olsa olurmu Ama sen istersen 2 dk yaparız bi denizaltı güllü koş bakem ablan denizaltı istiyor
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Yengen diyecektin sanırım Vasgeçtim denisaltıdan kankimi bulup getirsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.