Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bu forumu özlemişim baya ama o beni özledimi ki :ermm::grin:

bi kaç gün sonra yine özlemeye alıcam seni :(

• Cevaplar 1,9b
  • Görüntü 144,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

Neden ki hayırdır ?

Gönderi tarihi:

tatile gitcez yüzcez denize kuma atıcam kendimi :kalp::D

Gönderi tarihi:

Deli :D Tatil ayagının altında kızım senin :D

Gönderi tarihi:

Aman önemli olan dost olsun kardeş olsun ondan başka yerlere gidiyoruz

Gönderi tarihi:

Hadi bakalım :D

Gönderi tarihi:

gel istersen :whistling::hug:

Gönderi tarihi:

Öle bi fırsatım olsa hemen.. :D ( Hoş pek gönüllü sölemiosun ama neyse -_- ) :lol:

Gönderi tarihi:

gelebilirsen çok süper olurdu :innocent:

Gönderi tarihi:

Tabi tabi :lol::hug:

Gönderi tarihi:
Gönüldaşım,mineu,kralx,siyahx,bozan,sedelina.........

Özlendiniz nerdesiniz....... -_-

Gönüldaşım sende özlendin :wub:

Biraz tatil yaptım ama yine kürkçü dükkanına döndük işte :D:P

Gönderi tarihi:

ben de forumu özlemişim..

nickimi kaybettim ama...

bu halde de kimsenin takdığı yuk.,... :(

Gönderi tarihi:

nickini almışın kanka hayırlı olun :clover:

Gönderi tarihi:
Kleo'yu özledim(Caduuuuuuu gel artık) -_-

özlenmek güzel :)

geldim caduuuuuuuu :P

Gönderi tarihi:

offf yaaaaa neleri özlemedim ki...............................bu foruma ilk geldiğim günleri ösledim..........eski dostları arkadaşları.....................herşeyi ösledim yaaaaaaa.......... :(:(:(

bozanlı günleri bile özledim yane......... :P:D saygılar bozan abe.......

Gönderi tarihi:
offf yaaaaa neleri özlemedim ki...............................bu foruma ilk geldiğim günleri ösledim..........eski dostları arkadaşları.....................herşeyi ösledim yaaaaaaa.......... :(:(:(

bozanlı günleri bile özledim yane......... :P:D saygılar bozan abe.......

benden mi çekiniyorsun..çekinme gel.. :w00t:

niye gelmiyorsun ki........ ;)

Gönderi tarihi:
benden mi çekiniyorsun..çekinme gel.. :w00t:

niye gelmiyorsun ki........ ;)

he janem senden çok çekiniyomda ondan gelemiyomm.......eyki izin verdin yoksa yazacak cesaretim yoktu.............. -_-

Gönderi tarihi:
he janem senden çok çekiniyomda ondan gelemiyomm.......eyki izin verdin yoksa yazacak cesaretim yoktu.............. -_-

komik gelmedi herhalde....pardon -_-

ne haddime :blushing:

Gönderi tarihi:
komik gelmedi herhalde....pardon -_-

ne haddime :blushing:

komik olması için mi yazmıştın.......cahallığıma ver agnayamadım.............. :unsure:

:lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:
komik olması için mi yazmıştın.......cahallığıma ver agnayamadım.............. :unsure:

:lol::lol::lol:

:sick:

Gönderi tarihi:
:sick:

ben bu filmi görmüştüm çoooooooooooookkkkkkkkk eskiden.................... :excl: kusmak sssseerreeerrrbbbbeeeessstttttt.............kusacaklar için çıkış -------->>>>>>>>>>

Gönderi tarihi:

özledim teninin kokusunu özledim,özledim sımsıcak nefesini özledim,özledim sohbetini o sesini özledim,gelmediiiiiin göz bebeğim can yoldaşım gelmediiiin....cigaraxb0.gif

Gönderi tarihi:
özledim teninin kokusunu özledim,özledim sımsıcak nefesini özledim,özledim sohbetini o sesini özledim,gelmediiiiiin göz bebeğim can yoldaşım gelmediiiin....cigaraxb0.gif

hani beni iştemeye gelecektin................. :( ben geldim sen gelmedin...........küstüm sana.............................................. -_-

Gönderi tarihi:
hani beni iştemeye gelecektin................. :( ben geldim sen gelmedin...........küstüm sana.............................................. -_-

meydünüm :wub: sana ne hava ne kara yoluyla geliyorum aşkın için dağları delerek geliyorum B) onun için biraz gecikecek gelmem, bi 30 sene daha bekle bütün kitaplar bizi yazacak :D bekle beni meydünüm.. :wub::lol: :lol:

Gönderi tarihi:
meydünüm :wub: sana ne hava ne kara yoluyla geliyorum aşkın için dağları delerek geliyorum B) onun için biraz gecikecek gelmem, bi 30 sene daha bekle bütün kitaplar bizi yazacak :D bekle beni meydünüm.. :wub::lol::lol:

senin için 30 sene az beee ben senin için 300 sene beklerim....................yeterki gel............pöööööööö :lol::lol::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.