Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 17 yıl tanımıyorum ama hadi ösliyim seni.. yağmurun yapmasını ösledim yaa şok sıcak
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 17 yıl Aysum, Yumote, Sedoş kızım o ne b içim avatar babana dıyecem senı
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 17 yıl Gece ve Mine nerdeler forumda görünmes oldular bişi mi oldu yoksa
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl saol yesilsu sende olmasan diğerlerinede aşk olsun yaneee.... ben yumote ablamıı çoooooooookkkkkkkkk özlediiiimmmmm...........
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl üstteki gene kayıp, az önce buraya başka bişi yazmıştı, silmiş... özledim yazmış... muhtemelen beni özledi ama dile getiremiyor... ahh canem bende seni özledim söyle çekinme bidenem
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl çok güzel bir duyguymuş canım bu özlenmek ben özledim üstteki beş kişiyi
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl benidemi özledin yoksa valla düşer bayılırım şimdi hemen üstüne alınmış çok güzel bir duyguymuş canım bu özlenmek ben özledim üstteki beş kişiyi seni özledim ya nirdesinki
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl timsah gözyaşlarıda pek bi maviymiş özledim mi aceba bir düşünmem ilazım
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl marcus u özledim jönü özledim (yok ortada) gece yağmurunu ösledim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.