Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl Bulur kıs Ama bin pişman hallerde bulur kanımca kankim umut verme kısa ''bulur'' diye
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl yuk kıss bende hiç öyle olmamıştı en baştan kendimi alıştımıştım karşımdakinin brad olmadığına bize sös söylemeye gerek kalmamış Umarım bundan enişteminde haberi vardır kankim umut verme kısa ''bulur'' diye Ben umut falan vermiyorum Aksine umudunu kırıyorum
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Bu yıl mezun olduğu için ayrıldığım biricik arkadaşım kankam dostum herşeyim özgemi çoook özledim.. Ağlayasım geldi bak şimdi
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 18 yıl özledımmmmmmmmm seni özledımmm özlemek ıstemıyorum düşünmek istemıyorummm ama bugun çok özledım beeeeeeeeeeeee
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl puslu,kapalı,soğuk bir günde,rüzgar herşeyi savururken,dalgalanan denizi seyrederek dalıp gitmeyi
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl puslu,kapalı,soğuk bir günde,rüzgar herşeyi savururken,dalgalanan denizi seyrederek dalıp gitmeyi benıde götur,işlerı yaparım yemek yaparım heryerı siler parlatırım
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl benıde götur,işlerı yaparım yemek yaparım heryerı siler parlatırım tek başıma yazacaktım, unutmuşum,ama madem yemekleri de yapacaksın,bir düşüneyim,ne yiycem orda de mi
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 18 yıl nenem çık ortaya özledim seni ben canem bidenem,ben de özledim,ben şimdi sölemesi ayıp pizza yapmaktan dolayı gidip geliyom ama sonra tam geleceğim,beni bekleyin anacım
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 18 yıl afiyet olsun nenecim..pek bi maharetliymişsin sende..ve biliyonmu bana hiç geçmemiş bu özelliklerin..
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 18 yıl afiyet olsun nenecim..pek bi maharetliymişsin sende..ve biliyonmu bana hiç geçmemiş bu özelliklerin.. geçmiş geçmiş,geçen gün patatesli börek yapan kimdi?
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 18 yıl geçmiş geçmiş,geçen gün patatesli börek yapan kimdi? patatesli böreği mi özledin o da seni özlemiş slm gönderdi
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 18 yıl patatesli böreği mi özledin o da seni özlemiş slm gönderdi a.selaam getiren götüren sağolsun,bekliyorum kendisini
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.