Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 18 yıl kankimi Kıs ökkeş kankim senin sadece beni öslemen gerekiyor kısım yukarda görmedin mi seni de öslemişim geçen gün niye öslediysem artık
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 18 yıl minemi, kleomu, kusenciğimi, sardunyamı, frozen cadısını, mercimeği,sedoşu, leylamı, aysumu, gülsünü,dedemi, ninemi, çiçeğimi, hayalciyi,egzoyu, murtiyi, kaanı kısaca herkesi özledim adını yazamadıklarım dahil Bende seni ösledim kusenim
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 18 yıl kısım yukarda görmedin mi seni de öslemişim geçen gün niye öslediysem artık Niye ösledin kıs Kanımca bende seni ösledim kankim
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 18 yıl Niye ösledin kıs Kanımca bende seni ösledim kankim kıss dimek ki o anda duygularıma hakim olamadım
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 18 yıl niye olmasın kıss aysu baceoğlu'ndan şarkıcı oluyosa benden de hakim niye olmasın
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 18 yıl Kıs Aysu Baceoğlundan şarkıcı falan olmas Hatta şarkı bile olmas O yüsden senden de hakim olabilemes
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 18 yıl aman saten benimde hakim olma gibim bir niyetim yuk isteselerde olmam
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 18 yıl ben özlediğim bazı şeylerı yedım bugun nutellayı derın dondurucuya koymakmı erbay bılmedığın lezzet kalmamış bravo
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 18 yıl dimek bugün özlediğin yemekleri yiyip kendini ödüllendirdin... ben hergün ödüle boğuyom kendimi beeeee...
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl birini çok özledım ama,benim özlediğim gibi özlediğini sanmıyorum
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl birini çok özledım ama,benim özlediğim gibi özlediğini sanmıyorum Beni mi..
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 18 yıl yaw ne zaman bırını özlesem çıkıverıon bı yerden a dur bi rahat rahat özlıyım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.