Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl Bisde seni ösledik ve görünce mutlu olduk abicim Demi kıs kankim
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl HERKESİ ÇOK ÖZLEDİM... görüşemiyos çoktandır.. malesef vakit bulamıyomm derslerdenn... hepinisee slmm olsunn...mucx mucx
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 18 yıl forumdaki arkadaşlarımı özledim plajda oturup soda içmeyi özledim kötü haberin olmadığı bir gazete görmeyi özledim
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 18 yıl forumdaki arkadaşlarımı özledim plajda oturup soda içmeyi özledim kötü haberin olmadığı bir gazete görmeyi özledim bizde seni özledik
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl Yumotemi,Sardunyami,Dilosumu,Frozenim torunumu,xminex,Sen estikce,Lilac.. bu sahsiyetleri ozledim.Nirdesiniz kii?
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 18 yıl Yumotemi,Sardunyami,Dilosumu,Frozenim torunumu,xminex,Sen estikce,Lilac.. bu sahsiyetleri ozledim.Nirdesiniz kii? ben geldim canım ablam...ama gidicem birazdan..benim sınavlar...sık sık gelemiyorum.. ama seni çok seviyoruum....sizii... canlarım benm.... bende özledim....hemde çok..bi kurtulam şu sınavlardan.... bitmiyor ki...
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl ne kışı yaw daha bitmedi ki, bitmesin de zaten o zaman bende karpuz kabunun denize düştüğü zamanı özledim
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl sen söleyince biran heves yaptım da olmas hemen gelmesin yaz.. küresel ısınıyoruz ne güzel
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl bedavaya geliyo di mi israr ediyorum kisi ozledim,yakinda sen de ozleyeceksin
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl bedavaya geliyo di mi israr ediyorum kisi ozledim,yakinda sen de ozleyeceksin ben yıllardır o öslem içindeyim
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl hava da mi sogumuyor sen benim ikinci nickim olmayasin,ya da ben senin
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl olabilür...bende hep seni biyerden tanıyomuyum diye düşünüyordum.... meğerse sen ben mişin...ama sen ben olmak istemezsin söyle o zaman ben kimim...ben bir cevis ağacıyım ..gülhane parkında
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.