Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl bir yanımız hep eksik değilmi zaten, ne kadar şükretsekte hep bir özlemimiz var....
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 18 yıl geldim toprağım geldim bende çok ösledim seni Kıs nerelerdeydin sen
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl Bak görünce özlediğimi farkettim..Hem üsttekini,hem de onun üstündeki Naty'mi..
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl Bak görünce özlediğimi farkettim..Hem üsttekini,hem de onun üstündeki Naty'mi.. Dimee
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl Kıs nerelerdeydin sen buralardayım da toprağım seninle karşılaşamıyorus bir türlü Gecem yağmurumu, Mıneumu çok çok özledim.. cnm ablam benim bisi ayıranlar utansın bende seni çok ösledim
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl azizil'i özledim.... kardeşim şimdi nöbettedir kesin... azizil askere mi gitti erbay görüşüyorsanıs çok çok slm mı söle olur mu hayırlı teskereler dilerim
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl ne zaman bişey istesek ya elimize yüzümüze bulaştırdık yada hep mahrum kaldık...
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl usttekını özledımsankı bu akşam onu gördum gibi bıyerde ama nerde gördün bea...
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl Gördüğüm herzaman.. Bu arada ben seninle,gelinimi özlemişim yaw.. Görünce mutlu oldum..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.