Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl açayı ösledim ece ablamı ösledim focali ösledim gülsünü ösledim toprağımı ösledim tan abimi, sardunya ablamı ösledim golgiyi, azizili ösledim meydünü ösledim ve tabiki kankimi ösledim
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl Heee valla nerden bildin çapkın.... ben bilirim memeleketimi özledim yaahuuu
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl Nirdensin Laura...Koku alma duyunda çok iyi..Bekleyiruz da... evet kokuyu iyi alirim
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl Kızgın kumlardan serin sulara atlamayı deniz dibimde çalışmaktan gidemedik
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl açayı ösledim ece ablamı ösledim focali ösledim gülsünü ösledim toprağımı ösledim tan abimi, sardunya ablamı ösledim golgiyi, azizili ösledim meydünü ösledim ve tabiki kankimi ösledim Bende seni çok özledim bitanem..
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl Ece ablamı ve hikayelerimi Tabi kendine daha iyi bir kurban bulamadın dimi cani cadı seni.. Ne yalan söyliyim kurban olmayı bile çok özledim..Kollarım bacaklarım kopsa,ıssız adalara düşsem yine kan revan içinde ,birbirinden psikopat hikaye arkadaşlarım olsa peşimden kuyumu kazan... Neyse yeni bir hikayeye başlayın be..Ben herşeye razıyım..(Bu lafı çok düşünerek söylemem lazımdı ama neyse.. ) Seni çok özledim bitaneciğim benim.. kıss kankim hem ece ablamı hemde hikayeleri bende çok ösledim Ya sen senide o kadar özledimki tatlıların tatlısı.. İkinizide çok ama çok seviyorum..
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl Aca yi ozledim,nereye kaybolmus hemeen en son gördüğümde bi kangal kovalıyodu aça'yı
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl en son gördüğümde bi kangal kovalıyodu aça'yı Aça sucuk mu kovalıyor Allah Allah
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.