Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

:shifty::stuart:

noldu kıss kankim :D

bu nasıl bir nişanlılık böle yaaaa :pinch:

ne gezebiliyoruz, ne adam gibi oturup sohbet edebiliyoruz :(

birbirimizi inşaatta görüyoruz :crying:

kemal sunal'ın bir filmi vardı: ordaki feyzoyla-gülo gibim olduk :D:(:crying::pinch:

• Cevaplar 1,9b
  • Görüntü 145,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

Kıs bende ilyas salman gibi olammı :D:w00t: aranısa hudut çekem :lol: İnşaatta iyidir kankim bunu bulamayanlar var -_-:P:lol:

Sende haklısın kakim üsülme as kaldı :shifty::grin::hug:

Gönderi tarihi:

Kıs bende ilyas salman gibi olammı :D aranısa hudut çekem :lol: İnşaatta iyidir kankim bunu bulamayanlar var

Sende haklısın kakim üsülme as kaldı :shifty::grin:

kıss .......... sen :D:lol:

ben ne diyom , sen ne diyon :D Allah iyiliğini versin inşallah :D-_-:blushing:

Gönderi tarihi:

Versin kankimmmm :D:hug:

Bu arada ......... sensin :huh::lol:

Kısım haklıyım ama -_-:lol:

Gönderi tarihi:

bende haklıyım ama dimi kankim -_-:(:rolleyes::grin:

Gönderi tarihi:

bi de her zaman gittiğimiz çay bahçesine gidip karşılıklı çaylarımızı yudumlamayı özledim :(

Gönderi tarihi:

Çay bahçesi :unsure: yudumlamak :unsure:

kıss kankim ''Hayrola Çaybahçesi'' değil bu dediğim yer :w00t::lol:

Gönderi tarihi:

kıss kankim ''Hayrola Çaybahçesi'' değil bu dediğim yer :w00t::lol:

neresiymiş peki :huh: ne diyon kısım sen yaaa :huh::lol::P

Gönderi tarihi:

neresiymiş peki :huh: ne diyon kısım sen yaaa :huh::lol::P

kıss kankim hani şu sanem çelikle aliyenin yönetmeninin yakalandığı çay bahçesi vardı ya :D işte onu diyom :lol: o çay bahçesi değil diyom :D:lol:

Gönderi tarihi:

Hıııııııı :unsure: orası değil diyosun :huh: ............ sen beee :angry::w00t::lol:

kısım sisin çaybahçesi farklı :shifty::rolleyes::grin::lol:

Gönderi tarihi:

Hıııııııı :unsure: orası değil diyosun :huh: ...............sen beee

kısım sisin çaybahçesi farklı

uydurma kankiiiiiimmmm :angry::P:D neresi farklıymış bisim çay bahçesinin -_-:D

bu arada unutmadan söliyim ......... sensin :lol::w00t:

Gönderi tarihi:

Walla burda anlatmaya başlamayım istersen kankim :shifty: susayım ben demi kankim :huh::w00t::lol:

Sensin <_<:lol:

Gönderi tarihi:

kıss şimdi anlat diycem ama olmamış bi sürü bişey anlatcan <_< mübalağa sanatını çok seversin bilirim -_-:D:lol:

en iyisi sus kankim sen :w00t::lol:

sensiiiiinnnnn -_-:P

Gönderi tarihi:

Bayılırım mubalağaya :rolleyes::w00t: o zaman başka yerde anlatayım ben kankim :huh::lol:

sensin -_-:P

Gönderi tarihi:

kankiiiiiiimmmmmmm hade burdan da çıkalım bence :w00t::lol:

ikimisde :P:D

Gönderi tarihi:

'Onunla'' göze göze bakarak birbirimizi anlamayı çok özledim herkes bunu yapamaz ama biz yapıyorduk çok özledim bunu

Gönderi tarihi:

dün uğurladığım Kankİİmi özledimmm :turned:

Gönderi tarihi:

şimdi ilk olarak ben sedoşu çook özledim; :(

geyikleri çook özledim,olaylara karşı vardiği zekice yanıtları özledim...yaptğı kekleri özledim

...

sonra gloriayı çook özledim...bitli domateslerini çook özledim..bana hazırladığı cacıkları,nohutlu pilavları özledim :P

....

ve foruma bu günlerde pek uğramayan ve nerde olduğu bi haber arkadaşları özledim....saymanı..manidarı....nataliayı..celini...sardunyam yeni gitti ama ben onu şimdiden özledim..

düldülü de özledim..naty ye ve sadoşa :P attığı tepikleri özledim

yaw dedem burda onu özlemedim ama :( dede bey artık bana yemek hazırlamıyor..adını söyleyemediğim şu italyan :unsure: ve fransız yemeklerini özledim...

sizi özleyebilecek kadar..kendinizi bana çook sevdirdiğiniz için teşşekür ederim.... :clover: ... :wub:

Gönderi tarihi:

şimdi ilk olarak ben sedoşu çook özledim; :(

geyikleri çook özledim,olaylara karşı vardiği zekice yanıtları özledim...yaptğı kekleri özledim

...

sonra gloriayı çook özledim...bitli domateslerini çook özledim..bana hazırladığı cacıkları,nohutlu pilavları özledim :P

....

ve foruma bu günlerde pek uğramayan ve nerde olduğu bi haber arkadaşları özledim....saymanı..manidarı....nataliayı..celini...sardunyam yeni gitti ama ben onu şimdiden özledim..

düldülü de özledim..naty ye ve sadoşa :P attığı tepikleri özledim

yaw dedem burda onu özlemedim ama :( dede bey artık bana yemek hazırlamıyor..adını söyleyemediğim şu italyan :unsure: ve fransız yemeklerini özledim...

sizi özleyebilecek kadar..kendinizi bana çook sevdirdiğiniz için teşşekür ederim.... :clover: ... :wub:

Bunları ben de özledim güzel torunum.. :( Söz sana yarın mükellef bi sofra hazırlayacağım,servisi de Düldül yapacak.. :thumbsup:

Asıl sevgini paylaştığın için ben kendi adıma,sana teşekkür ederim.. :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sedoşu ve Vişnemi çok ösledim yaaf :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.