Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl noldu kıss kankim bu nasıl bir nişanlılık böle yaaaa ne gezebiliyoruz, ne adam gibi oturup sohbet edebiliyoruz birbirimizi inşaatta görüyoruz kemal sunal'ın bir filmi vardı: ordaki feyzoyla-gülo gibim olduk
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl Kıs bende ilyas salman gibi olammı aranısa hudut çekem İnşaatta iyidir kankim bunu bulamayanlar var Sende haklısın kakim üsülme as kaldı
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl Kıs bende ilyas salman gibi olammı aranısa hudut çekem İnşaatta iyidir kankim bunu bulamayanlar var Sende haklısın kakim üsülme as kaldı kıss .......... sen ben ne diyom , sen ne diyon Allah iyiliğini versin inşallah
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl Versin kankimmmm Bu arada ......... sensin Kısım haklıyım ama
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl bi de her zaman gittiğimiz çay bahçesine gidip karşılıklı çaylarımızı yudumlamayı özledim
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl Çay bahçesi yudumlamak kıss kankim ''Hayrola Çaybahçesi'' değil bu dediğim yer
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl kıss kankim ''Hayrola Çaybahçesi'' değil bu dediğim yer neresiymiş peki ne diyon kısım sen yaaa
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl neresiymiş peki ne diyon kısım sen yaaa kıss kankim hani şu sanem çelikle aliyenin yönetmeninin yakalandığı çay bahçesi vardı ya işte onu diyom o çay bahçesi değil diyom
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl Hıııııııı orası değil diyosun ............ sen beee kısım sisin çaybahçesi farklı
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl Hıııııııı orası değil diyosun ...............sen beee kısım sisin çaybahçesi farklı uydurma kankiiiiiimmmm neresi farklıymış bisim çay bahçesinin bu arada unutmadan söliyim ......... sensin
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl Walla burda anlatmaya başlamayım istersen kankim susayım ben demi kankim Sensin
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl kıss şimdi anlat diycem ama olmamış bi sürü bişey anlatcan mübalağa sanatını çok seversin bilirim en iyisi sus kankim sen sensiiiiinnnnn
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 18 yıl Bayılırım mubalağaya o zaman başka yerde anlatayım ben kankim sensin
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 18 yıl 'Onunla'' göze göze bakarak birbirimizi anlamayı çok özledim herkes bunu yapamaz ama biz yapıyorduk çok özledim bunu
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl şimdi ilk olarak ben sedoşu çook özledim; geyikleri çook özledim,olaylara karşı vardiği zekice yanıtları özledim...yaptğı kekleri özledim ... sonra gloriayı çook özledim...bitli domateslerini çook özledim..bana hazırladığı cacıkları,nohutlu pilavları özledim .... ve foruma bu günlerde pek uğramayan ve nerde olduğu bi haber arkadaşları özledim....saymanı..manidarı....nataliayı..celini...sardunyam yeni gitti ama ben onu şimdiden özledim.. düldülü de özledim..naty ye ve sadoşa attığı tepikleri özledim yaw dedem burda onu özlemedim ama dede bey artık bana yemek hazırlamıyor..adını söyleyemediğim şu italyan ve fransız yemeklerini özledim... sizi özleyebilecek kadar..kendinizi bana çook sevdirdiğiniz için teşşekür ederim.... ...
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl şimdi ilk olarak ben sedoşu çook özledim; geyikleri çook özledim,olaylara karşı vardiği zekice yanıtları özledim...yaptğı kekleri özledim ... sonra gloriayı çook özledim...bitli domateslerini çook özledim..bana hazırladığı cacıkları,nohutlu pilavları özledim .... ve foruma bu günlerde pek uğramayan ve nerde olduğu bi haber arkadaşları özledim....saymanı..manidarı....nataliayı..celini...sardunyam yeni gitti ama ben onu şimdiden özledim.. düldülü de özledim..naty ye ve sadoşa attığı tepikleri özledim yaw dedem burda onu özlemedim ama dede bey artık bana yemek hazırlamıyor..adını söyleyemediğim şu italyan ve fransız yemeklerini özledim... sizi özleyebilecek kadar..kendinizi bana çook sevdirdiğiniz için teşşekür ederim.... ... Bunları ben de özledim güzel torunum.. Söz sana yarın mükellef bi sofra hazırlayacağım,servisi de Düldül yapacak.. Asıl sevgini paylaştığın için ben kendi adıma,sana teşekkür ederim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.