Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 19 yıl öle olur zanlımca zanlımca hee... türkçen kaçtı senin bakiim...
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 19 yıl özlenen şey seni gördüğüme sevindim desem yalan mı olur acaba... türkçem de ingilizcem kadar iyidir alıntıyı yanlış yapmışım pardon gözlerim iyi diil heralde
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 19 yıl uzaylılar gelsin ve bize insanlığın böyle bir şey olmadığını anlatsın barış ne demek bize anlatsınlar
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 19 yıl voltalarımı özledim yerim dar şimdi son 9 saatir tek bir volta yok..
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl bir sabah bir baba kahvaltılık ekmek için çocuğunu dışarı yolladığında o çocuk savaş kurbanı yani ölü olarak o eve gelmesin
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl kış ayını yağmurları özledim kapalı havalarda evde kalmayı kahve yapıp yağmur damlacıklarını camdan izlemeyi arasıra camların buğusuna yazı yazmayı yağmurun çıkardığı ritmik sesleri kısacası yağmurun ve kışın herşeyini özledim
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl o ben oluyom dimi sayman abim.. değil canısı..... senide tanıyınca özliyceğeme eminim..
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl değil canısı..... senide tanıyınca özliyceğeme eminim.. yeşimler hep karışıyor ya..
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl Çocukken olduğu gibi boş ve rahat bir kafayla hayatımı sürdürmeyi çok özledim
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl Forumun eski kalabalığını,Sedoş'la Gloria'nın beni hergece öldürmelerini,sınıfın yoğunluğunu..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.