Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl aşkımı çooooook özledim.....ölmedi yaşıyor ama çok uzakta ve o benim için imkansız ya....
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl bugün annemin doğum günü...annemi özledim Nice yıllara diyelim o zaman
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar teşekkür ederim bir sonraki doğum gününü ve ondan sonrakileri birlikte kutlayabilmek dileğiyle
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl bugün annemin doğum günü...annemi özledim Güzel annenin ellerinden öperim..Bu çiçekler ona..
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Amin özlemlerimiz dünya üzerindekilere olsun yeter ki sevgiler benden yağmurum çok teşekkürler sevgili taurusmutis
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Amin özlemlerimiz dünya üzerindekilere olsun yeter ki sevgiler benden yağmurum çok teşekkürler sevgili taurusmutis Senin demi.?Bilemedim kusura bakma..
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Dünya üzerlerinde olur inşallah..Rabbim kimseye o acıyı yaşatmasın..Yaşayandan ötesi de bilemez zaten.....
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Senin demi.?Bilemedim kusura bakma.. yok Allah uzun ömürler versin taurusmutis,çok şükür hayattalar ben genel,içimden geceni yazdım sadece
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl 2.ye pot kırdım.En iyisi susayım.Allah uzun ömür versin arkadaşım..
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar rica ederim ya..pot falan yok...ben ifade hatası yapmışımdır
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.