Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2008 rapidden premıum account olmadan sınırsız sekilde dosya çekmeyı anlatacagım. bu yontemle modemı resetlemeden, pespese dosya cekebılıyorsunuz . yapmanız gereken sadece programı acıp linkleri sıralamak. gerisini program kendi kendine hallediyor. accounta gerek kalmıyor. su uyarıyıda yapmak lazım. 1-) bu program ile premıum hızında dosya cekemezsiniz free kullanıcılara verilen tarife hızında dosya cekebılırsiniz. 2-) dosya indirmeden önce gelen surede bu programda aynen vardır. yani sure dolmadan dosyayı cekmez rapidden. 3-) türkçe dil destegide vardır. ayarlar kısmından yapabılırsiniz 4-) aynı anda 2 veya daha fazla partı download yapmaz. sırayla tek tek indirir. Program tüm işletim sistemlerinde çalışmaktadır. Program tanıtım amaçlı olup link verilmemektedir. İndirmek isteyenler ÖM atabilirler. Alıntı
Φ nurvet Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 teşekkurler deneyecem Alıntı
Φ neseninle Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 paylasim icin teskkürler Alıntı
Φ _EreN_ Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Rapid'in bu sınırlı download inadına sitesinde dosya linki veren siteler "No Rapid" işlemine girişti. Artık diğer upload&download siteleri kullanılıyor. Aradığınız dosyanın yanına "No rapid" olarak yazıp arama yaptığınızda aynı dosyayı sınırsız upload&download imkanı veren bir siteden indirebilirsiniz... Dipnot olarak aktarmak istedim... Saygılar Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 sağol kardeşim Alıntı
Φ _EreN_ Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Sende sağol kardeşim... Alıntı
Φ kasidex Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2009 rapidden premıum account olmadan sınırsız sekilde dosya çekmeyı anlatacagım. bu yontemle modemı resetlemeden, pespese dosya cekebılıyorsunuz . yapmanız gereken sadece programı acıp linkleri sıralamak. gerisini program kendi kendine hallediyor. accounta gerek kalmıyor. su uyarıyıda yapmak lazım. 1-) bu program ile premıum hızında dosya cekemezsiniz free kullanıcılara verilen tarife hızında dosya cekebılırsiniz. 2-) dosya indirmeden önce gelen surede bu programda aynen vardır. yani sure dolmadan dosyayı cekmez rapidden. 3-) türkçe dil destegide vardır. ayarlar kısmından yapabılırsiniz 4-) aynı anda 2 veya daha fazla partı download yapmaz. sırayla tek tek indirir. Program tüm işletim sistemlerinde çalışmaktadır. Program tanıtım amaçlı olup link verilmemektedir. İndirmek isteyenler ÖM atabilirler. Alıntı
Φ kasidex Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2009 arkadaşım şu rapid linkini adresime gönderebilirmisin şimdiden teşekkürler. [email protected] Alıntı
Φ femfar Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2009 bana da linki yazarsan memnun olurum.Emeğine sağlık. [email protected] Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Kardeş Internet Download Manager yükledim fakat açamıyorum şifre falan istiyor fuul Internet Download diyor fakat yine olmuyor nasıl yapabiliriz yardımcı olurmusun.Teşekkürler. Alıntı
Φ Ruination Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 Tşk Guzel paylasım... Alıntı
Φ alper01 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2009 slm link yollarsaniz makbule gecer tesekkurler elinize saglik Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.