Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2008 16 yıl rapidden premıum account olmadan sınırsız sekilde dosya çekmeyı anlatacagım. bu yontemle modemı resetlemeden, pespese dosya cekebılıyorsunuz . yapmanız gereken sadece programı acıp linkleri sıralamak. gerisini program kendi kendine hallediyor. accounta gerek kalmıyor. su uyarıyıda yapmak lazım. 1-) bu program ile premıum hızında dosya cekemezsiniz free kullanıcılara verilen tarife hızında dosya cekebılırsiniz. 2-) dosya indirmeden önce gelen surede bu programda aynen vardır. yani sure dolmadan dosyayı cekmez rapidden. 3-) türkçe dil destegide vardır. ayarlar kısmından yapabılırsiniz 4-) aynı anda 2 veya daha fazla partı download yapmaz. sırayla tek tek indirir. Program tüm işletim sistemlerinde çalışmaktadır. Program tanıtım amaçlı olup link verilmemektedir. İndirmek isteyenler ÖM atabilirler.
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 16 yıl Rapid'in bu sınırlı download inadına sitesinde dosya linki veren siteler "No Rapid" işlemine girişti. Artık diğer upload&download siteleri kullanılıyor. Aradığınız dosyanın yanına "No rapid" olarak yazıp arama yaptığınızda aynı dosyayı sınırsız upload&download imkanı veren bir siteden indirebilirsiniz... Dipnot olarak aktarmak istedim... Saygılar
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2009 16 yıl rapidden premıum account olmadan sınırsız sekilde dosya çekmeyı anlatacagım. bu yontemle modemı resetlemeden, pespese dosya cekebılıyorsunuz . yapmanız gereken sadece programı acıp linkleri sıralamak. gerisini program kendi kendine hallediyor. accounta gerek kalmıyor. su uyarıyıda yapmak lazım. 1-) bu program ile premıum hızında dosya cekemezsiniz free kullanıcılara verilen tarife hızında dosya cekebılırsiniz. 2-) dosya indirmeden önce gelen surede bu programda aynen vardır. yani sure dolmadan dosyayı cekmez rapidden. 3-) türkçe dil destegide vardır. ayarlar kısmından yapabılırsiniz 4-) aynı anda 2 veya daha fazla partı download yapmaz. sırayla tek tek indirir. Program tüm işletim sistemlerinde çalışmaktadır. Program tanıtım amaçlı olup link verilmemektedir. İndirmek isteyenler ÖM atabilirler.
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2009 16 yıl arkadaşım şu rapid linkini adresime gönderebilirmisin şimdiden teşekkürler. [email protected]
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2009 16 yıl bana da linki yazarsan memnun olurum.Emeğine sağlık. [email protected]
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 16 yıl Kardeş Internet Download Manager yükledim fakat açamıyorum şifre falan istiyor fuul Internet Download diyor fakat yine olmuyor nasıl yapabiliriz yardımcı olurmusun.Teşekkürler.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.