Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 16 yıl Admin Ranbow'un Oğlu - Rambo'nun Oğlu Son of Ranbow Yanlış hatırlamıyorsam 7 yaşındaydım: Komşumuzun oğlunun oyuncak tabancasını izinsiz almıştım. Gece yastığa başımı koyduğumda tabanca battaniyenin altında karnımın üstünde duruyordu. Zagor çizgi romanındaki Zagor olmuş ve bütün gece annemin dediğine göre konuşmuştum. Hasta olduğumu sanmışlardı ama nereden bilecekler bütün Amerika kıtasını kurtardığımı o gece... İşte öyle bir film bu çocukluğun o inanılmaz düş dünyasından çıkan gerçeklerin resmi bu (tabiki kültürden kültüre değişen gerçekler). Son zamanlarda seyrettiğim en güzel filmlerden birisi... Bill Milner dini kurallara çok bağlı bir ailenin çocuğu ve dünyayla nerededyse ilişkisi kesik bir çocuk tipini oynarken birden bire Neil Dudgeonla tanışacak ve hayatı değişecektir. Sakın kaçırmayın dedim... Yönetmen: Garth Jennings Oyuncular:Zofia Brooks, Neil Dudgeon, Adam Godley, Tallulah Evans, Diane Leach, Bill Milner, Will Poulter, Paul Ritter, Jessica Hynes, Eric Sykes, Ed Westwick, Charlie Thrift Forbidden to watch TV or go to the movies by his ultrareligious parents, young Will (Bill Milner) gets a hold of a camera, and his mind blossoms in this nostalgic comedy from the team behind The Hitchhiker's Guide to the Galaxy. Set in 1980s Britain, the film tells the tale of the friendship that blossoms between Will and class bully Lee (Will Poulter) when the latter recruits Will to help him make a home movie inspired by Rambo: First Blood. Director: Garth Jennings Cast:Zofia Brooks, Neil Dudgeon, Adam Godley, Tallulah Evans, Diane Leach, Bill Milner, Will Poulter, Paul Ritter, Jessica Hynes, Eric Sykes, Ed Westwick, Charlie Thrift
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.