Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Yağmurlardan Önce (2007) Before The Rains

Size bu sefer çok değişik bir film tanıtmak istiyorum: 1937'lerde geçen bu film Bir İngilizin fidanlık kurmak istediği Hisdistan'da ilk yapması gereken şeyin yani yol yapımı ile başlayan inanılmaz öyküsünü anlatıyor. Yerel kültürün ve kadının toplumdaki yerini çok iyi irdeleyen bu film bazı gerçekleride yanında getirmekten geri kalmamış. Yerel kültürün Popüler kültürle arasındaki bağı iki farklı kültürdeki insanın arasında sonuçlar olarak görebilme şansı veriyor... Kaçırmayın ben çok sevdim ama genede unutmayın zevkler ve renkler tartışılmaz...

Yönetmen: Santosh Sivan

Oyuncular:John Standing, Rahul Bose, Nandita Das, Jennifer Ehle, Leopold Benedict, Lal Paul, Linus Roache, Thilakan

post-2-1225496821_thumb.jpgpost-2-1225496829_thumb.jpg

In this drama set in 1937, English spice baron Henry Moores (Linus Roache) pinpoints Kerala, India, as the place for his new plantation but must build a new road to enable the project. It's the first of many obstacles he'll encounter, including his own infidelity. With his wife back in England, Henry turns his attentions to the plantation's housekeeper, Sajani, which leads to the endangerment of not only their marriages but perhaps their lives.

Director: Santosh Sivan

Cast:John Standing, Rahul Bose, Nandita Das, Jennifer Ehle, Leopold Benedict, Lal Paul, Linus Roache, Thilakan

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.