Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2008 16 yıl Baby Mama Tür : Komedi Yönetmen : Michael Mccullers Senaryo : Michael Mccullers Oyuncular : Dax Shepard, Greg Kinnear, Holland Taylor, Maura Tierney, Amy Poehler, Tina Fey, Romany Malco Yapımcı : John Goldwyn, Lorne Michaels Süre : 1 saat, 36 dk. Kate bekar ve basarili is kadini ve is hayati hep ozel hayatindan once getirir. 37 yasina geldinde cocuk zamani geldigini dusunur ama hamile kalma sansinin olmadinir ogrenir. Angie atli bayani tanir ve onun Angie Kate'nin cocugunu dogurmak ister. Iki bayan cok denisikler ve ikisi arkadas oluyorlar bebegin dogmasini bekliyorlar.... bucuk yildiz. Sinemalarda izlerseniz paraniz bosuna gider okadar da komik bir Film degildi bence.
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2008 16 yıl Admin Kate bekar ve basarili is kadini ve is hayati hep ozel hayatindan once getirir. 37 yasina geldinde cocuk zamani geldigini dusunur ama hamile kalma sansinin olmadinir ogrenir. Angie atli bayani tanir ve onun Angie Kate'nin cocugunu dogurmak ister. Iki bayan cok denisikler ve ikisi arkadas oluyorlar bebegin dogmasini bekliyorlar.... bucuk yildiz. Sinemalarda izlerseniz paraniz bosuna gider okadar da komik bir Film degildi bence. Saturday Night Live internettende olsa hiç kaçırmam ve bu ikilinin stand up komedilerine bayılıyorum özellikle son zamanlarda Tina Fey, Sarah Palin (Amerikan Sağcılarının Başkan Yardımcısı Adayı - Alaska Valisi) tiplemesi beni yerlere yatırmıştı... Gelelim filme bu film aslında çok komik değil ama genede Tina Fey var diyorum... Size kalmış yani....
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2008 16 yıl Yazar Saturday Night Live internettende olsa hiç kaçırmam ve bu ikilinin stand up komedilerine bayılıyorum özellikle son zamanlarda Tina Fey, Sarah Palin (Amerikan Sağcılarının Başkan Yardımcısı Adayı - Alaska Valisi) tiplemesi beni yerlere yatırmıştı... Gelelim filme bu film aslında çok komik değil ama genede Tina Fey var diyorum... Size kalmış yani.... Saturday Night zaten harika. Sarah Pelin oldunda bende cok guldum bukadar benzemez bir insan bir birine
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.