Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 16 yıl Admin Juno (2007) Enteresan bir film, 14-15 yaşalarında planlanmayan bir şekilde hamile kalan bir genç kızın öyküsü ve evlatlık vermek istediği çocuğu ile veya hamileliği ile büyüme durumunda kalması ve çevresindeki herkesin onunla birlikte büyümesi. Dediğim gibi kaçırmayın ayrıca bu kıza çok dikkat edin Ellen Page gelecekte çok büyük bir yıldız olacak, bugünlerde başka bir filmini daha seyrettim oda çok güzeldi (An American Crima - Bir Amerikan Suçu). Juno, Junonun okul arkadaşından hamile kalması ile başlıyor ve bu güzel filmin karelerinde devam ediyor... Kaçırmayın derim... Ayrıca filmin en ilginç karekteride çocuğunun babasının oynadığı görünmez rol olmalı diyede eklemek istiyorum... Yönetmen:Jason Reitman Oyuncular:Ellen Page, Jason Bateman, Jennifer Garner, Michael Cera, Olivia Thirlby, J.K. Simmons, Allison Janney, Rainn Wilson, Lucas MacFadden Facing an unplanned pregnancy, teenage Juno (Ellen Page) devises a plan to locate the proverbial perfect parents to adopt her baby. But the seemingly ideal couple Juno chooses still has some growing up to do. Now, everyone in Juno's world must do a little soul-searching. Michael Cera co-stars while Jason Bateman and Jennifer Garner play the pair of affluent yuppies anxious for a child in this offbeat coming-of-age comedy, which won the 2008 Oscar for Best Original Director:Jason Reitman Cast:Ellen Page, Jason Bateman, Jennifer Garner, Michael Cera, Olivia Thirlby, J.K. Simmons, Allison Janney, Rainn Wilson, Lucas MacFadden
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 16 yıl Juno benimde cok hosuma gitti . Ellen Page gercekten rolunu guzel oynadi ve Adminin yasdigi gibi gelecegin yildizi olcandan eminim... :yildiz: :yildiz:
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2012 12 yıl Yazar Admin Bugün tekrar seyretme imkanı buldum... Babası hamile kalan Junoyla konuşurken kızından bunu beklemediği için şöyle başlıyor ''Senin hep nerede, ne zaman, ne yaptığını bilen bir kız olduğunu düşünmüştüm' Juno'da buna karşılık 'Demek ki ben gerçekten ne tür bir kız olduğumu bilmiyormuşum' diye karşılık veriyor.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.