Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 16 yıl Admin Uçurtma Avcısı (2007) The Kite Runner İşte size inanılmaz bir film daha. Afganistanda çocukların uçurtma tutkularının içine politik çekişmelerin ve Rus işgali ile karışan bir Afganistan penceresinden bir çocuğun veya bir ülkenin dramını aktaran inanılmaz güzel çekilmiş, akıcı, lirik, bir başyapıt. Khalid, çocukluğunun Afganistanına döndüğünde gördüğü manzarları veya çocukluğunun Afganistanındaki hayallerinin ağırlığını sırtınızda hissedeceğiniz bir film... Kaçırmayın derim... Çocuklardan uzak tutunuz... Bir şey daha filmi seyrederken lütfen hizmetlinin çocuğunu oynayan çocuğun yüzündeki ifadeler dikkat edin ve ne gördüğünüzü burada benimle paylaşırsanız çok sevinirim... Yönetmen:Marc Forster Oyuncular:Shaun Toub, Khalid Abdalla,Atossa Leoni, Homayon Ershadi,Nabi Tanha, Sayed Jafar,Masihullah Gharibzada,Zekeria Ebrahimi,Ahmad Khan Mahmidzada,Mir Mahmood, Shah Hashimi Years after fleeing the Taliban and immigrating to the United States, an Afghan man (Khalid Abdalla) returns to his war-ravaged homeland to try to repay his debt to a childhood friend whose trust he betrayed. Marc Forster (Finding Neverland, Monster's Ball) directs this touching story of family, friendship and bravery, based on the best-selling novel by Khaled Hosseini. Director:Marc Forster Cast:Shaun Toub, Khalid Abdalla,Atossa Leoni, Homayon Ershadi,Nabi Tanha, Sayed Jafar,Masihullah Gharibzada,Zekeria Ebrahimi,Ahmad Khan Mahmidzada,Mir Mahmood, Shah Hashimi
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 16 yıl Çok etkilendim filmi seyrederken. Adamın çocukluğundaki en yakın arkadaşı ile olan anıları çok güzel işlenmiş. Senaryo çok doğal çok sade. Uçurtma yarışlarını seyrederken inanın bende sanki orda aynı heyecanı paylaşıyorum gibi geldi bana. Ama Amerikan propogandası yapılması dışında her şey güzeldi anlayacağınız
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 16 yıl Yazar Admin Ama Amerikan propogandası yapılması dışında her şey güzeldi anlayacağınız Evet genelde çeken ülkenin bakış açısı filmlerde etkin olmaya devam ediyor ve doğal karşılanıyor ne diyebilirim doğru söze...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.