Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Bu saçmalıklarla uğraşacak zamanım yok. Bir iddiada bulunuyorsanız kaynak belirtmek zorundasınız. Dersiniz ki ; "Darwin falanca kitabının falanca sayfasında falanca cümleyi kullanmıştır. Bununla ilgili ne söyleyeceksiniz" Ben de değerlendirir, fikrimi beyan ederim... hiddetlenmenize gerek yoktu, darwin'in kitaparını okumuşsunuzdur diye sormuşrum, artı boyle dedi diye bir iddiam olmadı sadece sordum biliyormusunuz diye... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 O neki daha ne sözler var.. Evrim bilimcilerin itiraflarını okuduğunuzu umuyorum sayın yamyam... Okumadıysanız yazalım.. Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 sayın kralx yazarsanız seviniriz lütfen buyrun, Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 "Maalesef evrim alanındaki açıklamaların çoğu iyi değil. Doğrusu bunların açıklama olarak değerlendirilmeleri bile çok zordur. Öneri, önsezi ve boş hayallerdir, hipotez olarak adlandırılmaları bile yanlış olur." (Norman Macbeth) "Bize insanoğlunun sanatı kademe kademe geliştirdiği ve sonunda tarihin ışığında ortaya çıktığı anlatıldı. Bu "yavaş yavaş" ve "adım adım" gibi insanın beynini uyuşturmak için kullanılan kelimeler sürekli olarak tekrarlandılar. Amaç büyük bir bilgisizliği örtmekti. Biri şu soruyu sormalıydı: Hangi kademeler? Ancak bu soruyu soran kişi de verilen yavan cevaplarla uyuşturuldu ve vazgeçti. Çünkü hiç kimse medeniyetin bir anda oluştuğunu düşünmek bile istemiyordu." (C. D. Darlington:) Devam edecek.. Maksat kısa olsun okuyucuyu boğmasın okunsun.. Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 O neki daha ne sözler var.. Evrim bilimcilerin itiraflarını okuduğunuzu umuyorum sayın yamyam... Okumadıysanız yazalım.. Ayıp yahu.... Sana bir yığın çarpıtma örneği gösterdim, hala evrimcilerin itiraflarından bahsediyorsun. Üstelik pek çoğu evrimcilerin itirafları konusundaydı...Kralx, yavaş yavaş hakkındaki "düzeyli tartışılabilecek kişilik" kanılarımı yok ediyorsun... Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 teşekkurler kralx merakla takip edeceğim, Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Sen hernekadar çarpıtma desende çarpıtmayla uzaktan yakından alakası yoktur.. Tabi bunu tetkik edebilirseniz görürsünüz.. DEVAM... "Hiçbir bilim adamı (Darwinist ya da neo-Darwinist olsun) evrim kuramının ispat edildiği düşüncesini ileri süremez." "Doğrudur, evrim kuramı ispat edilememiştir." "Darwin'in evrim kuramı bugün geçerliliğini koruyorsa, bunun başlıca nedeni yerine geçecek daha doyurucu, alternatif bir kuramın yokluğundandır. Yetersiz de olsa Darwin'in kuramını, başka bir kuram ortaya çıkıncaya kadar korumak zorundayız." Prof. Cemal Yıldırım (Yerli evrim savunucularından, felsefe profesörü): Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Sen hernekadar çarpıtma desende çarpıtmayla uzaktan yakından alakası yoktur.. Tabi bunu tetkik edebilirseniz görürsünüz.. DEVAM... "Hiçbir bilim adamı (Darwinist ya da neo-Darwinist olsun) evrim kuramının ispat edildiği düşüncesini ileri süremez." "Doğrudur, evrim kuramı ispat edilememiştir." "Darwin'in evrim kuramı bugün geçerliliğini koruyorsa, bunun başlıca nedeni yerine geçecek daha doyurucu, alternatif bir kuramın yokluğundandır. Yetersiz de olsa Darwin'in kuramını, başka bir kuram ortaya çıkıncaya kadar korumak zorundayız." Prof. Cemal Yıldırım (Yerli evrim savunucularından, felsefe profesörü): Ne kadar kolay değil mi? Bari kolay ulaşılamayacak kaynaklar verseydin de, sahtekarlıklara daha kolay alet olmaya devam edebilseydin... "Doğrudur, evrim kuramı ispat edilememiştir." Bak bakalım cümlenin arkasından ne geliyor... Ama bilimde hiçbir kuramın ispatı verilmez, verilemez! İspat, mantık ve matematik çalışmalarına özgü bir "doğrulama" türüdür; bir savı bilimde olduğu gibi olgulara giderek yoklamayı değil, doğruluğu varsayılan kimi ilkelerden mantıksal çıkarsamayla doğrulamayı gerektirir. Evrim kuramı, fizik, astronomi, kimya gibi bilim dallarındaki herhangi bir kuram gibi birtakım olgusal veri ve ilişkilere açıklama sağladığı, çok sayıda güvenilir kanıtlara dayandığı için ayakta durmaktadır; yoksa belli bir inanca dayandığı için değil! http://korsankitap.esmartweb.com/charles_d...vin_evrimi.html İsteyen herkes bu linkten kitaba ulaşıp, ilgili cümleyi yazarak "bul" deyip bu sahtekarlığı görebilir.. Evrimcilerin itirafları öyle mi? Bunları daha önce de yazmıştım ve sesini çıkaramamıştın kralx unuttun mu? Hala pişkinliğe vurup "çarpıtmayla uzaktan yakından alakası yoktur" diyorsun. Ayıp be... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Kendimi asla affetmicem nasıl oldu da son itirafı yazdım, çünki yoruma açık bir itiraftı.. Ve üzerinde savunma geliştirebileceğin bir itiraftı Yamyam ama itiraflar devam ediyor.. Onlarında ingilizcelerini bulda burala reddiyeler yaz.. Derek W. Ager (Ünlü İngiliz paleontolog): Sorunumuz şudur: Fosil kayıtlarını detaylı olarak incelediğimizde, türler ya da sınıflar seviyesinde olsun, sürekli olarak aynı gerçekle karşılarız; kademeli evrimle gelişen değil, aniden yeryüzünde oluşan gruplar görürüz... Dr. David Raup (Chicago Doğa Tarihi Müzesi, Jeoloji Bölümü Başkanı): Çoğu insan fosillerin, Darwin'in hayatın tarihi hakkındaki görüşlerine kanıt olduğunu zanneder. Oysaki bu kesinlikle yanlış bir düşüncedir.166 Edmund Ambrose: Şunu kabul etmeliyiz ki, fosil kayıtlarında yaratılışçıların görüşlerine ters düşecek hiçbir şey yok. Hadi bakalım hangi birini yalanlıcan yamyam... Devam edecek... Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Derek W. Ager (Ünlü İngiliz paleontolog): Sorunumuz şudur: Fosil kayıtlarını detaylı olarak incelediğimizde, türler ya da sınıflar seviyesinde olsun, sürekli olarak aynı gerçekle karşılarız; kademeli evrimle gelişen değil, aniden yeryüzünde oluşan gruplar görürüz... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Darwin'in Fox'a yazdığı mektubundan: Doğanın tamamı gerçekten inatçı ve benim istediklerimi yapmıyor ve şu an sadece eski midyelerimden başka yeni hiçbir şey üzerinde çalışmak istemiyorum. Bazen tamamıyla çöküntüye uğrayacağımdan korkuyorum... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 http://www.turkish-media.com/forum/index.p...ost&p=52779 Konuyu burada işlemiştik kralx... Aldığın onca cevaba rağmen aynı pişkinliğe devam ediyorsun... Açıkça gösterilen sahtekarlıklara aldırış etmeden, bu çirkinliğin bir parçası olmaya devam ediyorsun. Sanırım acizliğinin göstergesi olsa gerek... Böyle yaparak sana olan tüm saygımı aldın götürdün kralx. Zira artık tartışmaya değer ciddi bir kişi olduğunu düşünmüyorum. Evrime inanmayabilir, fikirlerini dogmalar üzerine kurabilirsin. Bilimsel bulguları reddedebilir, inandığın şeye inanmaya ve inandığını anlatmaya devam edebilirsin. Bunlar fikre saygı babında kabul edilebilir. Dürüst ve mantıklı ol yeter. Ama işi acze döküp yalana, sahtekarlığa, iftiraya getirdin mi ben yokum arkadaş... Saygım da yok... Biraz dürüstsen, gösterilen sahtekarlıkları tek tek cevaplarsın. Ya da bu sahtekarlığın bir parçası olduğun için özür dilersin. Seçim senin.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 1- Evrime inanmam mümkün değildir.. 2- Doğmaları bir kenara bırakarak tamamne aklımla hareket ediyorum.. 3- Bugüne kadar hiçbir bilimsel açıklama getirmedin.. 4- Bilimsel açıklama getirdim diyerek sadece bu mısranın okunmasını hedefliyorsun, güya okuyanlar bak yamyam bilimsel açıklama getirmiş desinler diye.. 5- Bilimsel açıklama diye getirdiğin belgeler bir kaç ateistin makalesinden başka değildir.. 6- O makalelerde ise bilimsel açıklama değil teorinin kotarılması için bir kaç felsefik ifade var. 7- Gösterdiğin linkler daha üzerinden birgün geçmemiş ve tartışması devam eden linklerdir.. 8- Senin gözünde ne olduğum değil, neler konuştuğum öenemli olmalıdır.. 9- İletilerimdeki evrimcilerin itiraflarını yalanlaman için o itirafların orjinallerini getirmelisin.. 10- Kaynaklarım sağlamdır. Saygılar-sevgiler.... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 "Doğrudur, evrim kuramı ispat edilememiştir." Bak bakalım cümlenin arkasından ne geliyor... Ama bilimde hiçbir kuramın ispatı verilmez, verilemez! İspat, mantık ve matematik çalışmalarına özgü bir "doğrulama" türüdür; bir savı bilimde olduğu gibi olgulara giderek yoklamayı değil, doğruluğu varsayılan kimi ilkelerden mantıksal çıkarsamayla doğrulamayı gerektirir. Evrim kuramı, fizik, astronomi, kimya gibi bilim dallarındaki herhangi bir kuram gibi birtakım olgusal veri ve ilişkilere açıklama sağladığı, çok sayıda güvenilir kanıtlara dayandığı için ayakta durmaktadır; yoksa belli bir inanca dayandığı için değil! http://korsankitap.esmartweb.com/charles_d...vin_evrimi.html İsteyen herkes bu linkten kitaba ulaşıp, ilgili cümleyi yazarak "bul" deyip bu sahtekarlığı görebilir.." Yukarıda yazılanlar ne kralx? Sen benim yazdıklarımı dahi okumuyorsun... Bir de hala "kaynaklarım sağlamdır" diyorsun. Hadi oradan... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Sen kendi yaznı okudunmu peki... istersen tekrar oku ne diyor.; Sen diyorsunki bilimsel ıspat getir.. Bak kendi yazdığın yazıda ne diyor... "Ama bilimde hiçbir kuramın ispatı verilmez, verilemez! İspat, mantık ve matematik çalışmalarına özgü bir "doğrulama" türüdür; bir savı bilimde olduğu gibi olgulara giderek yoklamayı değil, doğruluğu varsayılan kimi ilkelerden mantıksal çıkarsamayla doğrulamayı gerektirir." bunu sen yazdın ben değil.. Demekki akıl yürüteceksin bir takım matematik hesapları yapıp bir hücrenin oluşabilmesi için gerekli en azami zamanı heaaplıcaksın.. Ve bir hücrenin dahi tesadüfen oluşabilmesi için gereken zamanın 10 üzeri sonsuz gibi bir zamnsızlık gerektirdiğini bununda sıfır olduğunu bileceksin..!!! Bir hücrenin oluşması bile dünyanın varsayılan ömrüne sığmıyor.. Geçtiki trilyonlarca hücre, molekül, organ vs.. ???? Al sana hem mantık hem matematik.. Diğer itiraflara neden açıklama getiremiyorsun..? İddia ediyorum kaynaklarım yüzde yüz sağlamdır... Evrimcilerin itiraflarına devam edeceğim.. Saygılar.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Prof. Fred Hoyle (Cambridge Üniversitesi'nden İngiliz matematikçi ve astronom): "Aslında, yaşamın akıl sahibi bir varlık tarafından meydana getirildiği o kadar açıktır ki, insan bu açık gerçeğin neden yaygın olarak kabul edilmediğini merak etmektedir. Bunun (kabul edilmeyişin) nedeni, bilimsel değil, psikolojiktir.." Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 1- Evrime inanmam mümkün değildir.. Umurumda değil... 2- Doğmaları bir kenara bırakarak tamamne aklımla hareket ediyorum.. Ciddi olmadığını sen de biliyorsun. Buraya her getirdiğim açıklamayı dogmatik inancına göre değerlendiriyorsun. 3- Bugüne kadar hiçbir bilimsel açıklama getirmedin.. Yapma yaw.. Size göre bilimsel açıklama olabilmesi için H.Y'nin onayından geçmesi gerekiyor. H.Y'nin onayından geçmeyen hiç bir açıklama bilimsel olamaz değil mi? Zira hiç bir akademik kariyeri olmayan, uzmanlık alanı "motor"lar olan bu adam, biyoloji, fizik, paleontoloji, antropoloji gibi ağır bilim dallarında oturduğu yerden ahkâm kesecek kadar insanüstü bir şahsiyettir. 4- Bilimsel açıklama getirdim diyerek sadece bu mısranın okunmasını hedefliyorsun, güya okuyanlar bak yamyam bilimsel açıklama getirmiş desinler diye.. İftira atacaksan en azından bir desteğin olsun be adam... Her getirdiğim açıklamanın kaynağını verdim. Madem yukarıdaki iddiada bulunuyorsun, adam gibi çık ve de ki ; "falanca yerde bilimsel bir açıklama getirdiğini iddia etmişsin ama, falanca nedenden dolayı bu açıklama bilimsel değildir." Ayıp be... 5- Bilimsel açıklama diye getirdiğin belgeler bir kaç ateistin makalesinden başka değildir.. Mesnetsiz iddia-iftiranın nasıl olması gerektiği konusunda akademi kitaplarına girebilecek bir örnek. Tebrik ederim... 6- O makalelerde ise bilimsel açıklama değil teorinin kotarılması için bir kaç felsefik ifade var. Sen bilimden ne anlarsın? Senin bilimin dinin... Bilim, işine gelen konuları kabul edip işine gelmeyenleri kabul etmemek değildir. 7- Gösterdiğin linkler daha üzerinden birgün geçmemiş ve tartışması devam eden linklerdir.. Alenen yalan... Muhtemelen verdiğim linke tıklayıp bakmadın bile. O iletinin tarihi Kasım/2005... Senin "bir gün" kavramın da, Kur'an'daki gibi değişken sanırım... 8- Senin gözünde ne olduğum değil, neler konuştuğum öenemli olmalıdır.. Seni, yazdıklarınla yargıladığımı görmezden gelerek böyle bir cümle kurman ne acı... 9- İletilerimdeki evrimcilerin itiraflarını yalanlaman için o itirafların orjinallerini getirmelisin.. Acziyet içinde yazılmış bir söylem... Zira orjinalini de gösterdik... 10- Kaynaklarım sağlamdır. Ben de Jüpiterliyim... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Hiç birine katılmıyorum.. Seninde evrimci olma benim umrumda değil, hatta hiç değil.. Burada diğer arkadaşları yanıltmanız kuşkusuyla karşılık veriyoruz.. Bir tek bile bilimsel kanıt getiremedin.. Artık sen olayı kişiselleştirdin.. Dikkatimi çektide evrimcilere ait itirafları buralara taşımadan önce böyle tavırlarınız yoktu.. Hayırdır köşeye sıkışmış bir psikolojiyle karşı tarafa saldırma eğiliminemi girdiniz... Tabi sölücek bişey kalmayınca yumruklar devreye girer.. Sende haklısın.. Evrimci itiraflar devam edecektir.. Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Sen kendi yaznı okudunmu peki... istersen tekrar oku ne diyor.; Sen diyorsunki bilimsel ıspat getir.. Bak kendi yazdığın yazıda ne diyor... "Ama bilimde hiçbir kuramın ispatı verilmez, verilemez! İspat, mantık ve matematik çalışmalarına özgü bir "doğrulama" türüdür; bir savı bilimde olduğu gibi olgulara giderek yoklamayı değil, doğruluğu varsayılan kimi ilkelerden mantıksal çıkarsamayla doğrulamayı gerektirir." bunu sen yazdın ben değil.. Demekki akıl yürüteceksin bir takım matematik hesapları yapıp bir hücrenin oluşabilmesi için gerekli en azami zamanı heaaplıcaksın.. Ve bir hücrenin dahi tesadüfen oluşabilmesi için gereken zamanın 10 üzeri sonsuz gibi bir zamnsızlık gerektirdiğini bununda sıfır olduğunu bileceksin..!!! Bir hücrenin oluşması bile dünyanın varsayılan ömrüne sığmıyor.. Geçtiki trilyonlarca hücre, molekül, organ vs.. ???? Al sana hem mantık hem matematik.. Diğer itiraflara neden açıklama getiremiyorsun..? İddia ediyorum kaynaklarım yüzde yüz sağlamdır... Evrimcilerin itiraflarına devam edeceğim.. Saygılar.. Battıkça batıyorsun kralx... Bir cümleyi alıp "evrimcilerin itirafı" olarak göstereceksin, yalan olduğu ortaya çıkarılınca kıvıracaksın. Yok matematik hesapları yapacakmışsın da yok bilmem ne... Seni ciddi bir adam yerine koyduk, bilimsel açıklamalar getirdik ama sen uzun (halbuki 2 paragraftı) olduğu ve anlaşılır olmadığı (ne büyük gaf) gerekçesiyle okumadın bile... http://www.turkish-media.com/forum/index.p...st&p=259213 Halbuki üstteki linkte senin olasılık safsatasına açıklama getrimiştik. Ama ne acıdır ki, H.Y dışında hiç bir açıklamayı kabul etmiyor, bilimsel saymıyorsun. Diğer safsatalara da vermiş olduğum linkte açıklamalar getirmiştim. Ama sen o linkede bakmadın, ya da görmezden geldin... Hala da "kaynaklarım yüzde yüz sağlamdır" diye saçmalamaya devam ediyorsun... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Az kaldı sende küfredip gidecen... İkide bir vermiş olduğum link deme, arkadaşlar Allah aşkına yamyamın vermiş olduğum link dediği linklere tıklayın altında yada üstünde bizim reddiyelerimiz yokmu.. Vermiş olduğun linkler tartıştığımız ve fikirlerini herzaman çürüttüğümüz linklerdir...!! Evrimcilere ait itiraflar kesinlikle doğrudur.. Ortamı toza boğup okunmamasını istiyorsun ama itiraflar devam edecek.. Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Prof. Fred Hoyle (Cambridge Üniversitesi'nden İngiliz matematikçi ve astronom): "Aslında, yaşamın akıl sahibi bir varlık tarafından meydana getirildiği o kadar açıktır ki, insan bu açık gerçeğin neden yaygın olarak kabul edilmediğini merak etmektedir. Bunun (kabul edilmeyişin) nedeni, bilimsel değil, psikolojiktir.." sayın yamyam'ın bazı konuların altından kalkamadığı zaman aşırı sinirsel tepkiler verme alışkanlığını tanıdıkca yavaş yavaş anlıyorum, umarım doğrular herzaman yerini bulur, ölen kanıtla ölsün, yaşayan kanıtla yaşasın! Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Hiç birine katılmıyorum.. Seninde evrimci olma benim umrumda değil, hatta hiç değil.. Burada diğer arkadaşları yanıltmanız kuşkusuyla karşılık veriyoruz.. Bir tek bile bilimsel kanıt getiremedin.. Artık sen olayı kişiselleştirdin.. Dikkatimi çektide evrimcilere ait itirafları buralara taşımadan önce böyle tavırlarınız yoktu.. Hayırdır köşeye sıkışmış bir psikolojiyle karşı tarafa saldırma eğiliminemi girdiniz... Tabi sölücek bişey kalmayınca yumruklar devreye girer.. Sende haklısın.. Evrimci itiraflar devam edecektir.. Söylediklerime katılmanı beklemiyorum zaten.. Hala mesnetsiz iftira atmaya devam ediyorsun. Kim kimi yanıltmaya çalışıyor acaba? Alenen sahtekarlıklarınızı kanıtlarıyla gösterdik, yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali bir de üzerine başkalarını yanıltmakla suçlandık. Dürüst ol ve kimi nerede yanıltmaya çalıştığımı delilleriyle birlikte göster... Bugüne kadar çok az kişisel polemiğe girdim. Olayın kişiselleşmesinin müsebbibi sensin... Alenen iftiralarda bulunuyor, sahtekarlıklara ortak oluyorsun. Sana daha önce de söyledim. Her şey iyi güzel, ama iş iftiraya sahtekarlığa gelince ben yokum dedim... Açıkça gösterilen sahtekarlıkları görmezden geldin, konuyu kıvırmaya çalıştın. Ne yapmamı bekliyorsun? Köşeye sıkışan biri varsa, o da sensin. Benimle ilgili mesnetsiz iddialarına dayanak gösteremiyor, açıkça ortada olan sahtekarlıklara cevap veremiyorsun. "Söyliyecek bir şeyi olmayınca yumrukar devreye girer" konusu sizin zihniyetiniz için geçerlidir. Zira unutma ki, "bunları dışarıda söyleyemezler, sıkar biraz" gibi çirkince söylemlerde bulunan sizdiniz... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Sıkar keilimesine açıklık getirmişti.. Sıkardan kastım karşı tarafa güç kullanmak anlamında değil, karşı tarafın bunu söylemeye cesaret edemiyeceği anlamdadır.. Valla benim karşımda istediğini söyle, sadece fikirle karşılık görürsün.. Ayrıca burada teistlerin alayına küfreden ve yönetim tarafından forumdan atılan ateis arkadaşlardı.. yanlış hatırlamıyorsam iki kişi... Bak istersen bundan sonra şöyle yapalım.. Ben itirafları yazayım sende reddiyeni yaz.. Ama iftira deme diceksen de iftira olduğunu kanıtla.. Bak şimdi polemik yapmadan aşağıda vereceğim itirafın reddiyesini yaz.. Geoffrey Clark (Arizona State Üniversitesi'nden antropolog): "Önümüzdeki bir grup alternatif araştırma sonucundan bir tanesini, daha önceki varsayımlarımıza ve ön yargılarımıza göre seçiyoruz, bu hem politik hem de subjektif bir işlem... Paleoantropolojinin sadece şekli bilimseldir, içeriği değil.." Bekliyeceğiz... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Sıkar keilimesine açıklık getirmişti.. Sıkardan kastım karşı tarafa güç kullanmak anlamında değil, karşı tarafın bunu söylemeye cesaret edemiyeceği anlamdadır.. Valla benim karşımda istediğini söyle, sadece fikirle karşılık görürsün.. Ayrıca burada teistlerin alayına küfreden ve yönetim tarafından forumdan atılan ateis arkadaşlardı.. yanlış hatırlamıyorsam iki kişi... Bak istersen bundan sonra şöyle yapalım.. Ben itirafları yazayım sende reddiyeni yaz.. Ama iftira deme diceksen de iftira olduğunu kanıtla.. Bak şimdi polemik yapmadan aşağıda vereceğim itirafın reddiyesini yaz.. Geoffrey Clark (Arizona State Üniversitesi'nden antropolog): "Önümüzdeki bir grup alternatif araştırma sonucundan bir tanesini, daha önceki varsayımlarımıza ve ön yargılarımıza göre seçiyoruz, bu hem politik hem de subjektif bir işlem... Paleoantropolojinin sadece şekli bilimseldir, içeriği değil.." Bekliyeceğiz... Kralx; karşında çocuk yok. Sen önce alenen sahtekarlık yapıldığı ifşa edilen iletilerini önce bir temizle ki, "Ben itirafları yazayım sende reddiyeni yaz.." demeye hakkın olsun. Bunu daha kaç defa söylemem gerekecek? Bu arada benimle ilgili kaynaklarımın bilimsel olmadığı, başkalarını yanıltmaya çalıştığım gibi mesnetsiz iddiaların da kanıtlarını bekliyorum... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Seninle ilgili kaynakların bilimsel olmadığı aşikar verdiğin kaynaklar orada isteyen baksın.. İçerisinde evrimi ıspat edecek en küçük bilimsel bir ibare varmı yokmu.. Ayrıca demogojiye devam ediyorsun... Reddiyelerin nerede..?? Bir itiraf daha.. . B. S. Haldane (Ünlü evrimci biyolog): "Şans varyasyonlarına dayanan doğal seleksiyonun kendi başına evrimi tümüyle açıkladığı düşüncesine katılmakta tereddütümüz var." Bol şans yamyam.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.