Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 16 yıl Yine sensiz bir gün sona eriyor, etrafıma bakıyorum, yoksun, yalnızım. Gerçekten bitti mi herşey, gerçekten bittimi o büyük sevdan? Geri gelmez mi o günler? Yaşadığımız o güzel günler geri gelmez mi? Gönlüm vurgun yemiş, yüreğim dayanamıyor artık, kalbim firarda, yoruldum artık, yoruldum bittim. Bu kadar mıydı, sadece bu kadar mı sürecekti bu büyük sevdamız? Oysa ne güzel hayallerimiz vardı, ne mutlu günler görecektik birlikte. Hani söz vermiştik birbirimize, ayrılmayacaktık, beraber zorluklara göğüs gelecektik... Bilemezdim bir gün gerçekten herşeyi bitireceğini, beklemedi bunu yüreğim. Ne yapsam, ne etsem boş, herşey boş, herşey küçük bir rüya gibi. Günler birbirini kovalıyor ve hiçbir şey değişmiyor, yine sensizim, yine yapayalnızım. Seni çok sevmiştim ben gözbebeğim, bu sevdamı hiçbir şey yıkamazdı, sen benim daima biricik sevdiğim olacaktın, benim olacaktın. Peki şimdi ne oldu, neden gittin? Neden kalbimi de yanında götürüp gittin, neden beni düşünmeden çekip gittin? Anılar yine geçiyor gözlerimin önünden, acı cekiyorum, özlem acısı, hasret acısı. AŞK ACISI! Artık günlerime güneş doğmuyor, yüzüm gülmeyi unuttu, hayatımdan bir can gitti. Ne olur sevdiğim kaçma benden, daha fazla acı yaşattırma, daha fazla dayanamam. Sen benim uğruna ölmek istediğimdin, canıma can katandın. Ne olur sevdiğim dinle bu feryatlarımı, ne olur sevdiğim artık tut elimi, bırakma beni! Hangi kalp seni benim ki kadar sevdi ki, hangi yürek sana canını feda etti ki? O kadar anlamsız ki günler artık, içim ebedi kışı yaşıyor, üşüyor sensiz. Aklımda hep sen varsın hep sen, gözlerim her yerde seni görüyor. O güzel gözlerine doyamadan, o masum bakışlarına doyamadan herşey bitti mi? Bitmemeli, bu büyük sevda bu kadar çabuk, bu kadar kolay bitmemeli. Gel tut elimi sevdiğim, kıyma bana daha fazla, sensiz olmuyor. Gözlerimde yaş kalmadı akıtacak, bedenimde güç kalmadı yaşayabilecek. Herşeyim dediğim sen, beni bıraktın, boşluklara terk ettin, herşeyimi aldın benden. Unutma bu yürek sensiz yapamıyor, bu kalp sensiz atmıyor, bu gönül sensiz yaşayamıyor! Gel tut elimi, canıma can kat tekrar, yüzümü yine gülücüklerle donalt, bitir bu sensizliği, son ver bu karanlık dünyama.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.