Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Harika, Kalem vuruşlarındaki titreşimde sanki bir kararsızlık hissettim..! Bu vururken çok hızlı karar değiştirmenizden mi kaynaklanıyor yoksa, vuruşlarınızdaki daha iyisini çıkarabilirim korkusu mu? Saygılar ve diğer çalışmalarınızıda görmek isteriz. Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 ellerıne sağlık bence cok güzel bende hep bos kaldıgımda sureklı karakalem calısırım böyle sıtres atarım.daha güzel resımler yapman dileğıyle... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2011 Karakalemi ortaokul yıllarımda yapıyordum. Resim öğretmenim çok beğeniyordu. Ama bayağı bir zaman oldu yapmayalı. Şimdi bu çalışmaları görünce tekrar yapmak istediğimi anladım. Ellerinize sağlık hepsi çok güzel.. Alıntı
Φ kaanyilmaz Gönderi tarihi: 10 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2012 Emeğiniz için teşekkürler Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 10 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg163/scaled.php?server=163&filename=17082011105.jpg&res=medium bu da benden : )) Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 10 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2012 bu arada tebrikler cok guzeller Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.